Elämykset

Hotellimme ja ravintolamme sijoittuvat monipuolisten aktiviteettien läheisyyksiin ja kerromme tässä hieman lisää. Tutustu myös ajankohtaisiin tapahtumiin ravintoloissamme ja hotelleissamme täältä.

Levillä

Vuosisatojen ajan Lapin erämaat ovat kiehtoneet ihmisiä ja kutsuneet rauhoittumaan. Koruttomien tuntureiden ja hiljaisten aavojen rauha laittavat asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Arjen kiireet katoavat tunturipurojen virran mukana.

Levi on tunnettu pujottelun maailmancupista, upeasta latuverkostosta ja eläväisestä tunturikylästä.
Levillä voit kokea paljon muutakin myös kesällä ja syksyllä. Lumoudu erämaan hiljaisuudesta, golfaa keskiyön auringon alla, vaella opastetuilla reiteillä tai etsi omat polkusi, melo, hiihdä, seikkaile ja herkuttele! Kassiopeian palveluista löydät elämyksiä jokaiseen vuodenaikaan.

Tutustu Levin ympärivuotisen matkailukeskuksen aktiviteettitarjontaan Levin kotisivuilta.

Lue Levin matkailulehtemme GoLeviGo! sähköisenä.

Pääkaupunkiseudulla

Eläväinen pääkaupunkiseutu on täynnä nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina. Olit sitten kulttuurin, aktiviteettien, shoppailun tai luonnon ystävä löydät Helsingistä ja Espoosta itsellesi sopivaa tehtävää ja nautittavaa. Vieraile luonnonhelmassa Nuuksion Kansallispuistossa Espoossa, tutustu kaupunkien kulttuuritarjontaan tai lähde golfaamaan Espoon viheriöille. Kokeile Skipperi -kaupunkiveneitä ja lähde matkaan Nokkalan Majakalta, tutustu historialliseen Seurasaaren museosaareen ja kierrä Jätkäsaaressa, Helsingin uudessa, urbaanissa ekokaupunginosassa.

Tutustu luonnonläheisen Espoon aktiviteetteihin ja kulttuuritarjontaan Visit Espoon sivuilta.

Näe ja koe Suomen pääkaupunki. Tutustu Helsingin kaupungin tarjontaan MyHelsinki sivuilta.