Elämykset

Haluamme tarjota enemmän!

Panostamme kaikessa tekemisessämme laatuun. Mielestämme tasokas ravintola- ja majoituskokemus voi olla vieläkin enemmän, kun nämä yhdistyvät aktiiviseen ympäristöön tai upean luonnon läsnäoloon. Meiltä löytyykin useampi ravintola, joissa voi makuelämysten ohessa nauttia meri- tai tunturimaisemista. Myös majoitusvaihtoehdoistamme löytyy todellisia elämyksiä, joko Lapin aavojen ja yötaivaalla loimuavien revontulien katseluun tai runsaasti aktiviteetteja tarjoavan Espoon kruunupaikalla.

Tutustu ajankohtaisiin tapahtumiin ravintoloissamme ja hotelleissamme!

Aktiviteetteja ja elämyksiä Levillä

Levi tarjoaa Lapin elämyksiä ympäri vuoden. Vuosisatojen ajan Lapin erämaat ovat kiehtoneet ihmisiä ja kutsuneet rauhoittumaan. Koruttomien tuntureiden ja hiljaisten aavojen rauha laittavat asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Arjen kiireet katoavat tunturipurojen virran mukana.

Levi on tunnettu pujottelun maailmancupista, upeasta latuverkostosta ja eläväisestä tunturikylästä. Levillä voit kokea paljon muutakin myös kesällä ja syksyllä. Lumoudu erämaan hiljaisuudesta, golfaa keskiyön auringon alla, vaella tai pyöräile opastetuilla reiteillä tai etsi omat polkusi, melo, hiihdä, seikkaile, ratsasta tai rauhoitu maisemia ihaillen makunautintojen ääreen. Levi sopii erinomaisesti myös koko perheen lomaan! Kassiopeian palveluista löydät elämyksiä jokaiseen vuodenaikaan.

Nähtävää ja koettavaa pääkaupunkiseudulla

Eläväisellä pääkaupunkiseudulla on runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina. Olit sitten kulttuurin, aktiviteettien, shoppailun tai luonnon ystävä, löydät Helsingistä ja Espoosta itsellesi sopivaa tehtävää ja nautittavaa.

Hotel Matts sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, joten PK-seudun elämykset ovat helposti saavutettavissa esimerkiksi länsimetrolla, joka tuo suoraan hotellillemme. Hotel Mattsin katutasossa ravintolamme Freja tarjoaa tuoreita makuelämyksiä tyylikkään rennossa ilmapiirissä. Poikkea nauttimaan Frejan kiireettömästä ilmapiiristä vaikkapa kauppakeskus Iso Omenassa shoppailun lomassa. Tai lähde tutustumaan historialliseen Seurasaaren museosaareen ja ravintola Seurasaaren Kruunuun, jonne pääset nyt myös veneellä.

Vietä kaupunkilomaa runsain mitoin elämyksiä tarjoilevassa Espoossa

Espoo saattaa olla monelle vielä tuntematon kaupunkikohde. Viehättävä ja merellinen Espoo on monikasvoinen; moderni kaupunki ja maaseutumaiset kylät tekevät Espoosta mielenkiintoisen ja moniulotteisen. Voit tehdä pyöräretken pitkin Espoon Rantaraittia, vierailla luonnonhelmassa Nuuksion Kansallispuistossa, tutustua kaupunkien kulttuuritarjontaan tai lähteä golfaamaan Espoon useille viheriöille. Kokeile Skipperi-kaupunkiveneitä ja lähde matkaan Nokkalan Majakalta.

Etsitkö majoitusta Espoosta? Tutustu Hotel Mattsin hotellihuoneisiin ja huoneistoihin!

Lahjakortit palveluihimme

Kassiopeian verkkokaupasta löydät ihania ideoita elämyksellisiin hetkiin Levillä ja pääkaupunkiseudulla!

Osta lahjakortti