Elämykset

Haluamme tarjota enemmän!

Panostamme kaikessa tekemisessämme laatuun. Mielestämme tasokas ravintola- ja majoituskokemus voi olla vieläkin enemmän, kun nämä yhdistyvät aktiiviseen ympäristöön tai upean luonnon läsnäoloon. Meiltä löytyykin useampi ravintola, joissa voi makuelämysten ohessa nauttia meri- tai tunturimaisemista. Myös majoitusvaihtoehdoistamme löytyy todellisia elämyksiä, joko Lapin aavojen ja yötaivaalla loimuavien revontulien katseluun tai runsaasti aktiviteetteja tarjoavan Espoon kruunupaikalla.

Tutustu ajankohtaisiin tapahtumiin ravintoloissamme ja hotelleissamme!

Nähtävää ja koettavaa Levillä

Levi tarjoaa Lapin elämyksiä ympäri vuoden. Vuosisatojen ajan Lapin erämaat ovat kiehtoneet ihmisiä ja kutsuneet rauhoittumaan. Koruttomien tuntureiden ja hiljaisten aavojen rauha laittavat asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Arjen kiireet katoavat tunturipurojen virran mukana.

Talvinen maisema Levillä, jossa Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi sijaitsevat.

Levi on tunnettu pujottelun maailmancupista, upeasta latuverkostosta ja eläväisestä tunturikylästä. Levillä voit kokea paljon muutakin myös kesällä ja syksyllä. Lumoudu erämaan hiljaisuudesta, golfaa keskiyön auringon alla, vaella opastetuilla reiteillä tai etsi omat polkusi, melo, hiihdä, seikkaile, ratsasta tai rauhoitu maisemia ihaillen makunautintojen ääreen. Kassiopeian palveluista löydät elämyksiä jokaiseen vuodenaikaan.

Katso nyt tarjouksemme Hotel Levi Panoramassa ja Hotel K5 Levillä!

Lue Levin matkailulehtemme GoLeviGo! sähköisenä.

Kassiopeia pääkaupunkiseudulla

Eläväisellä pääkaupunkiseudulla on runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina. Olit sitten kulttuurin, aktiviteettien, shoppailun tai luonnon ystävä, löydät Helsingistä ja Espoosta itsellesi sopivaa tehtävää ja nautittavaa.

Hotel Matts sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien äärellä, joten PK-seudun kaikki elämykset ovat helposti saavutettavissa. Vieraile luonnonhelmassa Nuuksion Kansallispuistossa Espoossa, tutustu kaupunkien kulttuuritarjontaan tai lähde golfaamaan Espoon viheriöille. Kokeile Skipperi-kaupunkiveneitä ja lähde matkaan Nokkalan Majakalta, tutustu historialliseen Seurasaaren museosaareen ja ravintola Seurasaaren Kruunuun, jonne pääset nyt myös veneellä.

Moderni merenrantakahvila Nokkalan Majakka Espoossa

Lahjakortit palveluihimme

Kassiopeian verkkokaupasta löydät ihania ideoita elämyksellisiin hetkiin Levillä ja pääkaupunkiseudulla!

Osta lahjakortti