Varaus- ja peruutusehdot yksittäisvarauksille

Peruutukset Covid-19 matkustusrajoitusten vuoksi

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden siirtää aikavälillä 16.3. – 31.5.2020 olevat varauksensa kuluitta 30.11. mennessä käytettäväksi. Mikäli kuulut riskiryhmään tai et pääse matkustamaan, ole yhteydessä hotelliemme vastaanottoihin. Peruutusten käsittelyssämme on valitettavasti hieman ruuhkaa, mutta pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

Bookingin ja Expedian kautta varanneiden täytyy edelleenkin peruutuksien osalta olla yhteydessä siihen varauskanavaan, jonka kautta varauksensa ovat tehneet.

Ylivoimaisen esteen (Force majeure) ollessa kyseessä asiakas voi perua varauksensa. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut takaisin vähennettynä 50€ toimistokulumaksulla. Ota peruutustilanteessa hotellin vastaanottoon.

 

Varaus- ja peruutusehdot yksittäisvarauksille

 Hotellivarauksia ei koske valmismatkalaki, vaan niitä käsittelee majoitus- ja ravitsemusasetus. Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta. 

Kassiopeian hotellit; Hotel Matts (hotellihuoneet), Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi sekä Levin hotellien yhteydessä olevat huoneistot noudattavat palveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:  

Best available -hinnat

Varaus maksetaan varaushetkellä. Varausta ei voi muuttaa tai peruuttaa. Varaus voidaan maksaa luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla 

Flexible online –hinnat

Hotel Matts

Varaus vahvistetaan luottokortilla ja se maksetaan saavuttaessa hotelliin joko luotto- tai pankkikortilla tai käteisellä. Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä. Internetissä varatun varauksen voi muuttaa tai peruuttaa varausnumeron avulla internet-sivuillamme. Mikäli muutos tai peruutus tapahtuu saapumispäivän klo 18 jälkeen, pidätämme ensimmäisen majoitusvuorokauden hinnan. Varauksen peruutus aikarajan jälkeen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseematts@kassiopeia.fi. 

Hotel K5 Levi ja Hotel Levi Panorama

Varaus vahvistetaan luottokortilla ja se maksetaan saavuttaessa hotelliin joko luotto- tai pankkikortilla tai käteisellä. Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa kuluitta tulopäivää edeltävään iltaan klo 18 mennessä. Internetissä varatun varauksen voi muuttaa tai peruuttaa varausnumeron avulla internet-sivuillamme. Mikäli muutos tai peruutus tapahtuu saapumispäivää edeltävänä päivänä klo 18 jälkeen, pidätämme ensimmäisen majoitusvuorokauden hinnan. Varauksen peruutus aikarajan jälkeen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen panorama@golevi.fi tai k5@golevi.fi. 

Muut hinnat

Osa hinnoista edellyttää etukäteismaksua vahvistuksen yhteydessä. Suoritetun maksun palautusta voidaan rajoittaa hintakohtaisesti. Ehdot löytyvät netistä hintaan liittyvästä hintakuvauksesta tai asiakaspalvelusta. 

Varauksen pitäminen

Maksettu tai luottokortilla vahvistettu huonevaraus pidetään voimassa tulopäivän jälkeiseen aamuun klo 11 asti, jonka jälkeen hotellilla on oikeus myydä huone uudelle asiakkaalle. 

Huoneistot

Hotel Matts huoneistot

Varaus vahvistetaan luottokortilla. 

Varauksen kesto: 

1-7 vuorokautta: Luottokortilla vahvistetun varauksen voi perua kuluitta vuorokautta ennen tulopäivää klo 15:00 mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin niin pidätämme oikeuden veloittaa yhden vuorokauden päivittäishintojen mukaisesti. 

8 vrk tai yli: Luottokortilla vahvistetun varauksen voi perua kuluitta viikkoa (7pv) ennen tulopäivää. 

Mikäli peruutus tulee myöhemmin niin pidätämme oikeuden veloittaa yhden vuorokauden päivittäishintojen mukaisesti. 

Levi Chalets ja K5 Villas

Varaus vahvistetaan luottokortilla. Luottokortilla vahvistetun varauksen voi perua kuluitta kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli varausta ei vahvisteta luottokortilla, varauksen kokonaisarvo erääntyy maksettavaksi kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli vahvistettu varaus perutaan 14 vrk ennen saapumista, veloitamme 50% varauksen kokonaisarvosta. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen saapumista peruttu varaus veloitetaan 100%. 

Force Majeure

Ylivoimaisen esteen (Force majeure) ollessa kyseessä hotelli voi perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.