Varaus- ja peruutusehdot yksittäisvarauksille

Bookingin ja Expedian kautta varanneiden täytyy edelleenkin peruutuksien osalta olla yhteydessä siihen varauskanavaan, jonka kautta varauksensa ovat tehneet.

Hotellivarauksia ei koske valmismatkalaki, vaan niitä käsittelee majoitus- ja ravitsemusasetus. Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta.

Kassiopeian hotellit; Hotel Matts (hotellihuoneet), Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi sekä Levin hotellien yhteydessä olevat huoneistot noudattavat palveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

Best available -hinnat

Varaus maksetaan varaushetkellä. Varausta ei voi muuttaa tai peruuttaa. Varaus voidaan maksaa luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla 

Flexible online -hinnat

Hotel Matts (Y-tunnus: 2857506-8)

Varaus vahvistetaan luottokortilla ja se maksetaan saavuttaessa hotelliin joko luotto- tai pankkikortilla tai käteisellä. Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä. Internetissä varatun varauksen voi muuttaa tai peruuttaa varausnumeron avulla internet-sivuillamme. Mikäli muutos tai peruutus tapahtuu saapumispäivän klo 18 jälkeen, pidätämme ensimmäisen majoitusvuorokauden hinnan. Varauksen peruutus aikarajan jälkeen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseematts@kassiopeia.fi. 

Hotel K5 Levi (Y-tunnus: 2830662-6) ja Hotel Levi Panorama (Y-tunnus: 2181616-4)

Varaus vahvistetaan luottokortilla ja se maksetaan saavuttaessa hotelliin joko luotto- tai pankkikortilla tai käteisellä. Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa kuluitta tulopäivää edeltävään iltaan klo 18 mennessä. Internetissä varatun varauksen voi muuttaa tai peruuttaa varausnumeron avulla internet-sivuillamme. Mikäli muutos tai peruutus tapahtuu saapumispäivää edeltävänä päivänä klo 18 jälkeen, pidätämme ensimmäisen majoitusvuorokauden hinnan. Varauksen peruutus aikarajan jälkeen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen panorama@kassiopeia.fi tai k5@kassiopeia.fi. 

Muut hinnat

Osa hinnoista edellyttää etukäteismaksua vahvistuksen yhteydessä. Suoritetun maksun palautusta voidaan rajoittaa hintakohtaisesti. Ehdot löytyvät netistä hintaan liittyvästä hintakuvauksesta tai asiakaspalvelusta sales@kassiopeia.fi.

Verkkomaksut

Maksuoperaattorina toimii Paytrail.
Maksuehdot: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Varauksen pitäminen

Maksettu tai luottokortilla vahvistettu huonevaraus pidetään voimassa tulopäivän jälkeiseen aamuun klo 11 asti, jonka jälkeen hotellilla on oikeus myydä huone uudelle asiakkaalle. 

Huoneistot

Hotel Matts huoneistot

Varaus vahvistetaan luottokortilla. 

Varauksen kesto: 

1-7 vuorokautta: Luottokortilla vahvistetun varauksen voi perua kuluitta klo 18.00 mennessä saapumispäivänä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin niin pidätämme oikeuden veloittaa yhden vuorokauden päivittäishintojen mukaisesti. 

8 vrk tai yli: Luottokortilla vahvistetun varauksen voi perua kuluitta viikkoa (7 pv) ennen tulopäivää. 

Mikäli peruutus tulee myöhemmin niin pidätämme oikeuden veloittaa yhden vuorokauden päivittäishintojen mukaisesti. 

Levi Chalets ja K5 Villas

Varauksia voidaan muuttaa tai peruuttaa viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen saapumista. Jos varaus peruutetaan viimeistään 14 vrk ennen saapumista, veloitetaan 50 % varauksen kokonaisarvosta. Mikäli varaus peruutetaan alle 14 vrk ennen saapumista, veloitetaan 100 %.

Force Majeure

Ylivoimaisen esteen (Force majeure) ollessa kyseessä asiakas voi perua varauksensa. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut takaisin vähennettynä 50€ toimistokulumaksulla. Ota peruutustilanteessa hotellin vastaanottoon.

Ylivoimaisen esteen (Force majeure) ollessa kyseessä hotelli voi perua varauksen ilman vahingonkorvausvelvollisuutta. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Ylivoimaisena esteenä voidaan pitää hotellin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, kuten esimerkiksi energiantuotannon keskeytystä, tulipaloa, lakkoa, työsulkua, luonnonmullistusta, maanjäristystä, epidemiaa tai muuta hotellin toimintaa estävää tai olennaisesti rajoittavaa tapahtumaa. Myös hotellin toimintaa estävät tai sitä olennaisesti rajoittavat viranomaispäätökset ja lainsäädännön muutokset muodostavat ylivoimaisen esteen.

Varaus ja peruutusehdot ravintoloissa ja yksityistilaisuuksissa

Knitter lounas & cateringin varaus- ja peruutusehdot

Tarjoilu ja ohjelma

Tilaisuuden osallistujamäärän, ohjelman sekä ruoka-ja juomatarjoilun pyydämme vahvistamaan:
– 10-50 henkilön tilauksissa viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta
– yli 50:n henkilön tilauksissa 30vrk ennen tilaisuutta

Lopullinen henkilömäärä ja erityisruokavaliot tulee vahvistaa kirjallisesti osoitteeseen sales@kassiopeia.fi. Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai toteutuneen henkilömäärän mukaan, mikäli suurempi kuin vahvistettu.

Muutokset

Vahvistetun varauksen henkilömäärän muutoksista hyvitämme seuraavasti:
– 10-50 henkilön tilauksissa muutoksista tulee ilmoittaa vähintään kaksivuorokautta ennen tilauksen ajankohtaa, jolloin henkilömäärän muutoksesta hyvitämme enintään 10 %
– yli 50 henkilön tilauksissa muutoksista tulee ilmoittaa vähintään 7 vrk ennentilauksen ajankohtaa, jolloin henkilömäärän muutoksesta hyvitämme enintään 10 %

Tilauksen henkilömäärän muuttuessa yli 10 % pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Peruutusehdot

Varaus tulee sitovasti voimaan, kun asiakas on vahvistanut sen kirjallisesti määräpäivään mennessä sähköpostitse osoitteeseen: sales@kassiopeia.fi

Yksittäisvaraukset voidaan vahvistaa myös suullisesti (esim. puhelimitse). Varaus katsotaan vahvistetuksi myös silloin, kun asiakas ei ole siitä vahvistamisen määräpäivään mennessä perunut, mutta on asioinut siihen liittyen myyntipalvelumme kanssa määräpäivän jälkeen.

Muussa tapauksessa vahvistamaton varaus katsotaan määräpäivän jälkeen perutuksi.
Knitter Cateringilla / KF Restaurants Oy:llä ei ole velvollisuutta ilmoittaa peruutuksesta erikseen asiakkaalle, eikä taata asiakkaalle alkuperäisen varauksen mukaisia palveluita.Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutus-ja varausehtojen puitteissa peruuttaa varauksensa kirjallisestiosoitteeseen: sales@kassiopeia.fi

Tilaajan peruessa tilauksen, Knitter Catering /KF Restaurants Oy veloittaa peruutuksesta tilauksen koosta ja peruutusajankohdasta riippuen seuraavasti:

10-50 henkilön tilauksissa:
– 13-8 vrk ennen tilauksen ajankohtaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % tilauksen summasta
– 7 vrk tai alleennen tilauksen ajankohtaa tehdystä peruutuksesta tilauksen summa veloitetaan kokonaisuudessaan

Yli 50 henkilön tilauksissa:
– 29-15vrk ennen tilauksen ajankohtaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 25% tilauksen summasta
– 14-8 vrk ennen tilauksen ajankohtaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50% tilauksen summasta
– 7 vrk tai alleennen tilauksen ajankohtaa tehdystä peruutuksesta tilauksen summa veloitetaan kokonaisuudessaan.

Kun varaus tehdään alle kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta, tulee vahvistus taiperuutus tehdä kirjallisesti kahden (2) työpäivän sisällä varauksen tekohetkestä osoitteeseen sales@kassiopeia.fi.
Alle viikkoa ennen tilaisuutta tehdyt varaukset tulee vahvistaa välittömästi.

Erikoisjärjestelyt

Mikäli tilaisuuteen tarvitaan erityislupia, erikoiskoristelua tai muita poikkeuksellisia järjestelyjä, sitoutuu tilaaja hoitamaan nämä itse ja vastaamaan näistä aiheutuvista kustannuksista.

Maksut

Tilaisuuden voi maksaa paikan päällä tai laskulla. Laskuun lisätään laskutus-ja käsittelykulut 8,00 €. Maksuaika on 14 vuorokautta netto ja viivästyskorko on korkolainmukainen. Pidätämme oikeuden maksutavan muutokseen.