Häät, juhlat & catering

Oli sitten haaveenasi tilaisuus Tunturi-Lapissa tai Espoon kruunupaikalla, on meillä sinulle juhlatila valmiina! Takaamme aina mitä upeimmat tarjoilut kauden parhaista raaka-aineista laadukkaisiin ja huolella valittuihin viineihin. Tarjoamme myös catering-palveluita, viettäessäsi juhlia toimipisteidemme ulkopuolella.

Persoonalliset juhlatilat

Kassiopeian juhlatilat ovat persoonallisia ja muuntautuvia. Meille ominaista on rakentaa tilaisuus asiakkaan toiveita kuunnellen. Juhlatilaisuuden onnistuminen on kiinni kokemuksesta ja hyvin tehdystä suunnittelusta. Kokemuksemme erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämisestä on monipuolinen ja voimmekin luvata, että ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee juhlistasi onnistuneen ikimuistoiset.

Häät Levillä, Lapin jylhänkauniissa maisemissa.

Häät & yksityistilaisuudet

Järjestämme unelmiesi häät, cocktailtilaisuudet, hienot illalliset tai vapaamuotoisemmat juhlat – vaikka karaokeillan Levin tunturimaisemissa! Levin lisäksi meillä on kokous- ja tapahtumatilat sekä vuokrattavat saunat Espoon Matinkylässä, Hotel Mattsissa sekä tilat upealla merimaisemalla Espoon Rantaraitin varrella ainutlaatuisessa merenrantakahvila Nokkalan Majakassa. Meiltä löydätkin sekä tilat että kattavat palvelut mieleenpainuvimmille hääjuhlille ja illallistilaisuuksille!

Hääpari viettää hääjuhlaa Levi Summitin upeissa maisemajuhlatiloissa Levi-tunturissa.
Katso video unelmahääjuhlista upeissa Levi Summitin maisemissa Levi-tunturissa.

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin ja annamme tarjouksen kattavista palveluistamme!

Myyntipalvelu
Puh. 040 456 2059 (ma-pe klo 9-16)
sales@kassiopeia.fi

Tilavuokrat ja tarjoiluehdotukset:

Catering-palvelumme pääkaupunkiseudulla

Pitopalvelumme Knitter Catering on täyden palvelun pitopalvelu, joka tuo juhliisi niin upeat tarjoilut astioineen kuin huippuhenkilökunnan. Knitter Cateringin maukkaan ja näyttävän ruokaelämyksen voi tilata niin juhlaan kuin arjen tapahtumiin. Inspiraatio syntyy Suomen luonnosta ja kotimaisista, tuoreista raaka-aineista, joista luodaan laadukas ja ammattitaidolla valmistettu ruoka.

Tutustu Knitter Cateringin juhlamenuihin