Häät, juhlat & catering

Oli sitten haaveenasi tilaisuus Tunturi-Lapissa, Helsingissä luonnon helmassa tai meren äärellä Espoossa, on meillä sinulle juhlatila valmiina! Takaamme aina mitä upeimmat tarjoilut kauden parhaista raaka-aineista laadukkaisiin ja huolella valittuihin viineihin. Tarjoamme myös catering -palveluita, viettäessäsi juhlia toimipisteidemme ulkopuolella.

Persoonalliset juhlatilat Espoossa, Helsingissä ja Levillä

Kassiopeian juhlatilat ovat persoonallisia ja muuntautuvia. Meille ominaista on rakentaa tilaisuus asiakkaan toiveita kuunnellen. Juhlatilaisuuden onnistuminen on kiinni kokemuksesta ja hyvin tehdystä suunnittelusta. Kokemuksemme erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämisestä on monipuolinen ja voimmekin luvata, että ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee juhlistasi onnistuneen ikimuistoiset.

Värikäs täyden palvelun catering palvelee pääkaupunkiseudulla

Catering -palvelumme Knitter Catering on täyden palvelun pitopalvelu, joka tuo juhliisi niin upeat tarjoilut astioineen kuin huippuhenkilökunnan. Knitter Cateringin maukkaan ja näyttävän ruokaelämyksen voi tilata niin juhlaan kuin arjen tapahtumiin. Inspiraatio syntyy Suomen luonnosta ja kotimaisista, tuoreista raaka-aineista, joista luodaan laadukas ja ammattitaidolla valmistettu ruoka.

Häät Levillä, Lapin jylhänkauniissa maisemissa.

Häät & yksityistilaisuudet

Järjestämme unelmiesi häät, cocktailtilaisuudet, hienot illalliset ja vapaamuotoisemmat juhlat -vaikka karaokeillan Levin tunturimaisemissa! Tarjoamme monipuoliset tilat mieleenpainuvimmille hääjuhlille ja illallistilaisuuksille.

Tutustu hääjärjestämisen oppaaseemme.

Katso upea häävideomme Leviltä.

Tilavuokrat ja tarjoiluehdotukset:

Catering -palvelu: