Häät, juhlat & catering

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille äärettömän tärkeää. Järjestäessäsi juhlat tai tapahtuman hotelliemme tai ravintoloidemme tiloissa, me teemme tilaisuuden turvalliseksi parhaamme mukaan! Tutustu turvallisuustoimiimme laajemmin täältä.

Etsitkö juhlatilaa Helsingistä, Espoosta tai Leviltä?

Oli sitten haaveenasi tilaisuus Tunturi-Lapissa, Helsingissä luonnon helmassa tai meren äärellä Espoossa, on meillä sinulle juhlatila valmiina! Takaamme aina mitä upeimmat tarjoilut kauden parhaista raaka-aineista laadukkaisiin ja huolella valittuihin viineihin. Tarjoamme myös catering-palveluita, viettäessäsi juhlia toimipisteidemme ulkopuolella.

Persoonalliset juhlatilat

Kassiopeian juhlatilat ovat persoonallisia ja muuntautuvia. Meille ominaista on rakentaa tilaisuus asiakkaan toiveita kuunnellen. Juhlatilaisuuden onnistuminen on kiinni kokemuksesta ja hyvin tehdystä suunnittelusta. Kokemuksemme erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämisestä on monipuolinen ja voimmekin luvata, että ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee juhlistasi onnistuneen ikimuistoiset.

Häät Levillä, Lapin jylhänkauniissa maisemissa.

Häät & yksityistilaisuudet

Järjestämme unelmiesi häät, cocktailtilaisuudet, hienot illalliset tai vapaamuotoisemmat juhlat – vaikka karaokeillan Levin tunturimaisemissa! Kassiopeialla on monipuolisia tiloja Levin lisäksi meren äärellä Helsingissä, Seurasaaren Kruunussa ja Espoon Matinkylässä Hotel Mattsissa sekä Rantaraitin varrella Espoonrantakahvila Nokkalan Majakassa. Meiltä löydätkin tilat ja kattavat palvelut mieleenpainuvimmille hääjuhlille ja illallistilaisuuksille!

Vastaamme mielellämme lisäksymyksiin ja annamme tarjouksen kattavista palveluistamme!

Myyntipalvelu ma-pe klo 9-16

Puh. 040 456 2059
sales@kassiopeia.fi

Tilavuokrat ja tarjoiluehdotukset:

Knitter Catering palvelee pääkaupunkiseudulla

Pitopalvelumme Knitter Catering on täyden palvelun pitopalvelu, joka tuo juhliisi niin upeat tarjoilut astioineen kuin huippuhenkilökunnan. Knitter Cateringin maukkaan ja näyttävän ruokaelämyksen voi tilata niin juhlaan kuin arjen tapahtumiin. Inspiraatio syntyy Suomen luonnosta ja kotimaisista, tuoreista raaka-aineista, joista luodaan laadukas ja ammattitaidolla valmistettu ruoka.

Tutustu Knitter Cateringin juhlamenuihin