Valmiit golfpaketit Leville ja Espooseen

Meiltä löydät valmiit golfpaketit Espooseen ja Leville sisältäen laadukkaan majoituksen ja green feet. Hemmottele itseäsi, ystävääsi tai puolisoasi unohtumattomalla golfreissulla

Golfloma Levillä

Golf & majoitus Hotel Levi Panoramassa alk. 99 € / yö yhden henkilön huoneessa tai 109 € / yö kahdelle

Hotel Levi Panoramassa majoitut upeissa maisemissa näköalapaikalla Levitunturin Koutalaella, Levin tunturikylän yllä. Golfpaketti sisältää tasokkaan majoituksen, monipuolisen buffetaamiaisen, hotellipysäköinnin ja green feen Levi Golfiin. Levi Golfiin on ajomatkaa hotellilta vain 10 minuuttia.

Katso lisää ja varaa

Golf & majoitus K5 Villas -paritalohuoneistossa alk. 260 € | K5 Villas 1-8 hlö

Hotel K5 Levin villoissa majoitut tilavissa mökkihuoneistoissa isommallakin porukalla aivan Sirkan kylän tuntumassa. K5 Villas -golfpaketti sisältää tasokkaan majoituksen hyvin varustellussa huoneistossa 1-8 henkilölle, pysäköinnin, green feet Levi Golfiin, liinavaatteet sekä huoneiston loppusiivouksen. Levi Golfiin on ajomatkaa majoituspaikalta alle 10 minuuttia.

Katso lisää ja varaa

Golfloma Espoossa

Hotel Mattsissa löydät golfmahdollisuuksia Espooseen Hirsala Golfin kentälle ja Espoo Golfin kentille sekä Pickala Golfin kentälle Siuntioon. Pickalassa pääset pelaamaan avarissa peltomaisemissa, kumpuilevien metsien laidalla ja rauhoittumaan raikkaassa merenrannassa.

Hotel Matts | Espoo

Majoitu mukavasti Hotel Mattsissa Espoon Matinkylässä. Majoitusvaihtoehtoina ovat tyylikkäät huoneet tai kattavasti varustellut huoneistot. Majoitukseen sisältyy herkullinen buffet-aamiainen, sauna ja ilmainen pysäköinti. Tiedustele myös golfmahdollisuuksista Espoossa ja Kirkkonummella. Hotel Mattsin golfmahdollisuudet ovat saatavilla ajalle 3.5.-30.9.2024.

Katso lisää ja varaa