Kassiopeian ravintolat

Tarjoamme sinulle herkullisia makuelämyksiä ja monipuoliset ravintolapalvelut pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Meillä ravintolakokemukset viimeistellään upeilla maisemilla: Kaksi ravintolaamme, Helsingin Seurasaaren Kruunu ja Espoon Nokkalan Majakka sijaitsevat meren äärellä ja Levin ravintoloistamme on näkymät esimerkiksi Lapin aavoille tai poroaitaukselle.

Ravintolamme Nokkalan Majakka ja lounasravintola Knitter Espoossa ovat avoinna! Osa ravintoloistamme on toistaiseksi suljettuina. Tutustu ravintoloidemme ajankohtaisiin tapahtumiin täältä.

Suodata

Kaupunki

Palvelut

Ateriatyyppi

Nokkalan Majakka

Moderni ja tunnelmallinen merenrantakahvila Espoon Matinkylässä. Nokkalan Majakan herkullinen lounas, Majakan menu, kauden erikoistuotteet, laadukkaat viinit ja muut juomat sekä monipuoliset kahvilatuotteet takaavat rentouttavan hetken meren äärellä. Kesäisin käytössä myös upea kattoterassi, jossa kesäkeittiö ja baari.

Tee pöytävaraus

Knitter Lounas & Catering

Viihtyisä lounasravintola ja pitopalvelu Espoon Kilossa. Knitter lounas & cateringin saa inspiraationsa Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, joista luodaan kausittain vaihtuvia makuja. Knitterin värikästä lounasta tarjoillaan arkisin ja monipuolinen catering -palvelu palvelee ympäri vuoden.

Ravintola Freja

Uusi ravintola Freja aukeaa Espoon Matinkylään Hotel Mattsin katutasoon 2021. Viihdy valoisassa ravintolassa, tummanpuhuvan tyylikkäässä baarissa nauttien ruokaa ja juomaa rennossa ilmapiirissä. Tarjontaan kuuluu hotelliaamiainen, lounas, à la carte ravintola, kausimenut sekä baari. Kesäisin ravintola laajenee terasseille.

Bistro K5

Kodikas ja viihtyisä ravintola rauhaisella sijainnilla Levillä. Bistro K5 sijaitsee Hotel K5 Levin katukerroksessa Levin kylän keskustan läheisyydessä. Bistrossa nautit aamiaista, lounasta, illallista tai baarin tarjonnasta talvisin poroaitauksen asukkeja ihastellen ja kesäisin terassilla.

Ravintola Panorama

Monipuolinen maisemaravintola Levin eturinteessä. Ravintola Panoraman tarjontaa kuuluu hotelliaamiainen, buffet-lounas, kahvilatuotteet ja illallinen sekä baarimenu. Ravintola tarjoaa kansainvälisiä ja lappilaisia annoksia sekä tasokasta viini- ja juomavalikoimaa.

Spiella Café & Restaurant

Tunnelmallinen maisemaravintola ja -kahvila Levillä. Spiella Café & Restaurantissa voit lämmitellä takkatulen äärellä tai nauttia Levin tunturikylän valojen tuikkeesta niin upealla illallisella kuin päiväsaikaan kahvilan tarjonnasta nauttien.

Tee pöytävaraus

Gold Digger & Sky Lounge

Upea tilausravintola ja -baari Levillä, Hotel Levi Panoraman ylimmässä kerroksessa. Kullankaivuuteemaisesta Gold Diggeristä ja uudesta lasitetusta lisäosasta, Sky Loungesta aukeaa mahtava näköala Levin tunturikylän yli Pallastuntureille saakka.

Seurasaaren Kruunu

Historiallinen kahvila ja kesäravintola Helsingin Seurasaaressa. Seurasaaren Kruunu tarjoaa viimeisteltyä ruokaa sekä laadukkaita kahvilatuotteita. Kesäisin voit ihailla merimaisemaa 200-paikkaiselta katetulta terassilta. Ravintola tarjoaa myös veloituksettoman 12 -paikkaisen vierasvenelaiturin asiakkailleen! Seurasaaren Kruunun tilat ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön vuoden ympäri.

Tee pöytävaraus

Nokkala Ice Cream Shop

Merenranta kahvila Nokkalan Majakan yhteydessä on jäätelökioski, Nokkala Ice Cream Shop. Kioski tarjoilee jäätelöitä, sorbetteja, kahvia, pillimehua, virvoitusjuomia sekä päivän suolaisen ja makean suupalan Espoon Matinkylän merimaisemassa. Kioski avoinna loppukeväästä loppukesään säävaruksella.

Vessel Bistro

Pieni ja viehättävä kortteliravintola urbaanissa Helsingin Jätkäsaaressa kutsuu syömään yksin, kaksin, porukassa ja perheen kanssa. Rento Vessel Bistro tarjoaa viimeisteltyä skandinaavis-välimerellistä à la carte -menua, kauden erikoismenuja sekä arkisin pöytiin tarjoiltua lounasta. Bistrossa myös monipuolinen juoma- ja viinivalikoima.

Tee pöytävaraus

Saamen Kammi

Tunnelmallinen, aitoa lappilaista ruokaa tarjoava ravintola Levillä. Saamen Kammi toimii maan alle rakennetussa, perinteisessä saamelaisessa turvekammissa, joka sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä.

Tee pöytävaraus

Café Panorama Laavu

Ainutlaatuinen näköalapaikka elävän tulen äärellä Levin Eturinteen tuntumassa. Café Panorama Laavulla voi nauttia kuumia juomia, muurinpohjanlättyjä tai makkaraa tai järjestää erityisen illallisen! Upeat maisemat kantavat aina Pallastuntureille saakka. Laavulla voi järjestää yksityistilaisuuksia ympäri vuoden.

Vessel Burger

-Ravintola suljettu pysyvästi-

Vessel Burgerin suosittuja, aidossa puuhiiligrillissä valmistettuja hampurilaisia tarjoillaan nyt sisar-ravintola Vessel Bistrossa samalla kadulla Helsingin Jätkäsaaressa. Bistrossa tarjoillaan hamurilaisia muiden annosten lisäksi niin lounasaikaan kuin iltaisella. Hampurilaisia voi myös tilata mukaan kotona nautittavaksi.