Kassiopeian ravintolat

Tarjoamme sinulle herkullisia makuelämyksiä ja monipuoliset ravintolapalvelut Espoossa ja Levillä. Voit viimeistellä ravintolakokemuksen myös upeilla maisemilla: Espoon Nokkalan Majakka sijaitsee meren äärellä ja Levin ravintoloistamme on näkymät Lapin aavoille tai poroaitaukselle.

Rantakahvila Nokkalan Majakka, ravintola Freja ja lounasravintola Knitter palvelevat Espoossa. Levillä sinua palvelevat Kassiopeian Ravintola Panorama, kahvila Spiella sekä ravintola K5 Bistro.

Tutustu ravintoloidemme ajankohtaisiin tapahtumiin!

Suodata

Kaupunki

Palvelut

Ateriatyyppi

Freja Rooftop

Tervetuloa lasilliselle Matinkylän kattojen ylle! Freja Rooftopissa nautit kuohuvaa, laadukkaita viinejä, raikkaita drinkkejä sekä pientä suolaista. Kesällä meillä soi DJ- ja livemusiikkia. Kattoterassimme sisätilaoissa on asiakaspaikkoja 41 ja ulkoterassilla 90.

Ravintola Freja

Ravintola Freja sijaitsee Espoon Matinkylässä, uuden Hotel Mattsin katutasossa. Viihdy valoisassa ravintolassa tai tummanpuhuvan tyylikkäässä baarissa nauttien ruokaa ja juomaa rennossa ilmapiirissä! Freja tarjoaa lounasta, à la cartea, kausimenuja sekä viinibaarin ja hotelliaamiaista. Kesäisin ravintola laajenee terasseille.

Tee pöytävaraus

Nokkalan Majakka

Moderni ja tunnelmallinen merenrantakahvila Espoon Matinkylässä. Nokkalan Majakan herkullinen lounas, Majakan menu, kauden erikoistuotteet, laadukkaat viinit ja muut juomat sekä monipuoliset kahvilatuotteet takaavat rentouttavan hetken meren äärellä. Kesäisin käytössä myös upea kattoterassi, jossa kesäkeittiö ja baari!

Nokkala Ice Cream Shop

Merenrantakahvila Nokkalan Majakan yhteydessä on jäätelökioski, Nokkala Ice Cream Shop. Kioski tarjoilee jäätelöitä, sorbetteja, kahvia, pillimehua, virvoitusjuomia sekä päivän suolaisen ja makean suupalan Espoon Matinkylän merimaisemassa. Kioski avoinna loppukeväästä loppukesään säävaruksella.

Knitter Lounas & Catering

Viihtyisä lounasravintola ja pitopalvelu Espoon Kilossa. Knitter lounas & catering saa inspiraationsa Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, joista luodaan kausittain vaihtuvia makuja. Knitterin värikästä lounasta tarjoillaan arkisin ja monipuolinen catering -palvelu palvelee ympäri vuoden!

Bistro K5

Kodikas ja viihtyisä ravintola rauhaisella sijainnilla Levillä. Bistro K5 sijaitsee Hotel K5 Levin katukerroksessa Levin kylän keskustan läheisyydessä. Bistrossa nautit aamiaista, lounasta, illallista tai baarin tarjonnasta talvisin poroaitauksen asukkeja ihastellen ja kesäisin myös terassilla.

Panorama Ravintolat

Levin eturinteessä, Hotel Levi Panoraman yhteydessä palvelevat ravintola Okta, joka tarjoilee hotelliaamiaista ja buffet-lounasta, ravintola Vetta, jossa nautit illallista ja baarimenusta sekä maisemakahvila Spiella Café.  Panorama ravintolat>

Spiella Café

Tunnelmallinen maisemakahvila Levillä. Spiella Caféssa voit lämmitellä takkatulen äärellä tai nauttia Levin upeista tunturimaisemista ja iltaisin kylän valojen tuikkeesta ja kahvilan tarjonnasta nauttien.

Gold Digger & Sky Lounge

Upea tilausravintola ja -baari Levillä, Hotel Levi Panoraman ylimmässä kerroksessa. Kullankaivuuteemaisesta Gold Diggeristä ja uudesta lasitetusta lisäosasta, Sky Loungesta aukeaa mahtava näköala Levin tunturikylän yli Pallastuntureille saakka.

Saamen Kammi

Tunnelmallinen, aitoa lappilaista ruokaa tarjoava ravintola Levillä. Saamen Kammi toimii maan alle rakennetussa, perinteisessä saamelaisessa turvekammissa, joka sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä.

Tee pöytävaraus

Café Panorama Laavu

Ainutlaatuinen näköalapaikka elävän tulen äärellä Levin Eturinteen tuntumassa. Café Panorama Laavulla voi nauttia kuumia juomia, muurinpohjanlättyjä tai makkaraa tai järjestää erityisen illallisen! Upeat maisemat kantavat aina Pallastuntureille saakka. Laavulla voi järjestää yksityistilaisuuksia ympäri vuoden. Laavu on Hotel Levi Panoraman asukkaille varattavissa yksityiskäyttöön 1-2 tuntia kerrallaan, varaukset tehdään respasta paikan päällä