Kassiopeian ravintolat

Tarjoamme sinulle herkullisia makuelämyksiä ja monipuoliset ravintolapalvelut pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Meillä ravintolakokemukset viimeistellään upeilla maisemilla: Kaksi ravintolaamme, Helsingin Seurasaaren Kruunu ja Espoon Nokkalan Majakka sijaitsevat meren äärellä ja Levin ravintoloistamme on näkymät esimerkiksi Lapin aavoille tai poroaitaukselle.

Espoon rantakahvila Nokkalan Majakka, ravintola Freja ja lounasravintola Knitter sekä Helsingin Seurasaaren Kruunu palvelevat pääkaupunkiseudulla. Levillä avoinna on Ravintola Panorama. Osa ravintoloistamme on suljettu toistaiseksi.

Tutustu ravintoloidemme ajankohtaisiin tapahtumiin täältä.

Suodata

Kaupunki

Palvelut

Ateriatyyppi

Ravintola Freja

Ravintola Freja sijaitsee Espoon Matinkylässä, uuden Hotel Mattsin katutasossa. Viihdy valoisassa ravintolassa tai tummanpuhuvan tyylikkäässä baarissa nauttien ruokaa ja juomaa rennossa ilmapiirissä! Freja tarjoaa lounasta, à la cartea, kausimenuja sekä viinibaarin ja hotelliaamiaista. Kesäisin ravintola laajenee terasseille.

Tee pöytävaraus

Nokkalan Majakka

Moderni ja tunnelmallinen merenrantakahvila Espoon Matinkylässä. Nokkalan Majakan herkullinen lounas, Majakan menu, kauden erikoistuotteet, laadukkaat viinit ja muut juomat sekä monipuoliset kahvilatuotteet takaavat rentouttavan hetken meren äärellä. Kesäisin käytössä myös upea kattoterassi, jossa kesäkeittiö ja baari!

Nokkala Ice Cream Shop

Merenranta kahvila Nokkalan Majakan yhteydessä on jäätelökioski, Nokkala Ice Cream Shop. Kioski tarjoilee jäätelöitä, sorbetteja, kahvia, pillimehua, virvoitusjuomia sekä päivän suolaisen ja makean suupalan Espoon Matinkylän merimaisemassa. Kioski avoinna loppukeväästä loppukesään säävaruksella.

Knitter Lounas & Catering

Viihtyisä lounasravintola ja pitopalvelu Espoon Kilossa. Knitter lounas & catering saa inspiraationsa Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, joista luodaan kausittain vaihtuvia makuja. Knitterin värikästä lounasta tarjoillaan arkisin ja monipuolinen catering -palvelu palvelee ympäri vuoden!

Seurasaaren Kruunu

Historiallinen kahvila ja kesäravintola Helsingin Seurasaaressa. Seurasaaren Kruunu tarjoaa viimeisteltyä ruokaa sekä laadukkaita kahvilatuotteita, joita voi kesäisin nauttia myös ihaillen merimaisemaa 200-paikkaiselta katetulta terassilta. Ravintolan läheisyydessä veloitukseton 12 -paikkainen vierasvenelaituri. Seurasaaren Kruunun tunnelmalliset tilat ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön vuoden ympäri!

Bistro K5

Kodikas ja viihtyisä ravintola rauhaisella sijainnilla Levillä. Bistro K5 sijaitsee Hotel K5 Levin katukerroksessa Levin kylän keskustan läheisyydessä. Bistrossa nautit aamiaista, lounasta, illallista tai baarin tarjonnasta talvisin poroaitauksen asukkeja ihastellen ja kesäisin myös terassilla.

Ravintola Panorama

Monipuolinen maisemaravintola Levin eturinteessä Hotel Levi Panoraman yhteydessä. Ravintola Panoraman tarjontaan kuuluu hotelliaamiainen, buffet-lounas, kahvilatuotteet ja illallinen sekä baarimenu. Ravintola tarjoaa kansainvälisiä ja lappilaisia annoksia sekä tasokasta viini- ja juomavalikoimaa.

Spiella Café & Restaurant

Tunnelmallinen maisemaravintola ja -kahvila Levillä. Spiella Café & Restaurantissa voit lämmitellä takkatulen äärellä tai nauttia Levin tunturikylän valojen tuikkeesta niin upealla illallisella kuin päiväsaikaan kahvilan tarjonnasta nauttien.

Gold Digger & Sky Lounge

Upea tilausravintola ja -baari Levillä, Hotel Levi Panoraman ylimmässä kerroksessa. Kullankaivuuteemaisesta Gold Diggeristä ja uudesta lasitetusta lisäosasta, Sky Loungesta aukeaa mahtava näköala Levin tunturikylän yli Pallastuntureille saakka.

Saamen Kammi

Tunnelmallinen, aitoa lappilaista ruokaa tarjoava ravintola Levillä. Saamen Kammi toimii maan alle rakennetussa, perinteisessä saamelaisessa turvekammissa, joka sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä.

Tee pöytävaraus

Café Panorama Laavu

Ainutlaatuinen näköalapaikka elävän tulen äärellä Levin Eturinteen tuntumassa. Café Panorama Laavulla voi nauttia kuumia juomia, muurinpohjanlättyjä tai makkaraa tai järjestää erityisen illallisen! Upeat maisemat kantavat aina Pallastuntureille saakka. Laavulla voi järjestää yksityistilaisuuksia ympäri vuoden. Laavu on Hotel Levi Panoraman asukkaille varattavissa yksityiskäyttöön 1-2 tuntia kerrallaan, varaukset tehdään respasta paikan päällä