Ravintoloita jokaiseen makuun ja tilaisuuteen

Tarjoamme sinulle herkullisia makuelämyksiä ja monipuoliset ravintolapalvelut pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Meillä ravintolakokemukset viimeistellään upeilla maisemilla: Kaksi ravintolaamme,  Helsingin Seurasaaren Kruunu ja Espoon Nokkalan Majakka sijaitsevat meren äärellä ja Levin ravintoloistamme on näkymät esimerkiksi Lapin aavoille tai poroaitaukselle.

Olemme sulkeneet perusravintolatoimintamme toistaiseksi Suomen hallituksen ohjeiden mukaisesti, lisätietoja ravintoloiden omilta kotisivuilta. Jäätelökioski Nokkala Ice Cream Shop ja rantakahvila Nokkalan Majakka palvelevat päivittäin, ja Seurasaaren Kruunu ke-su take away -muodossa!

Suodata

Kaupunki

Palvelut

Ateriatyyppi

Nokkala Ice Cream Shop

Merenranta kahvila Nokkalan Majakan yhteydessä on jäätelökioski, Nokkala Ice Cream Shop. Kioski tarjoilee jäätelöitä, sorbetteja, kahvia, pillimehua, virvoitusjuomia sekä päivän suolaisen ja makean suupalan Espoon Matinkylän merimaisemassa.

Nokkalan Majakka

Moderni ja tunnelmallinen merenrantakahvila Espoon Matinkylässä. Nokkalan Majakan lounas, Majakan menu, laadukkaat viinit ja muut juomat sekä laadukkaat kahvilatuotteet takaavat rentouttavan hetken meren äärellä. Kesäisin käytössä myös upea kattoterassi.

Tee pöytävaraus

Vessel Bistro

Pieni ja viehättävä casual fine-dining -ravintola urbaanissa Helsingin Jätkäsaaressa. Vessel Bistro tarjoaa viimeisteltyä skandinaavis-välimerellisiä á la cartea, Yllätysmenua ja kauden erikoismenuja sekä arkisin pöytiin tarjoiltua lounasta. Bistrossa myös laadukas juomavalikoima.

Tee pöytävaraus

Seurasaaren Kruunu

Historiallinen kahvila-ravintola Helsingin Seurasaaressa. Seurasaaren Kruunu panostaa kotimaisiin raaka-aineisiin ja viimeisteltyyn ruokaan sekä laadukkaisiin kahvilatuotteisiin. Kesäisin voit ihailla merimaisemaa myös 200-paikkaiselta katetulta terassilta.

Knitter Lounas & Catering

Viihtyisä lounasravintola ja pitopalvelu Espoon Kilossa. Knitter lounas & cateringin saa inspiraationsa Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, joista luodaan kausittain vaihtuvia makuja. Knitterin värikästä lounasta tarjoillaan arkisin ja monipuolinen catering -palvelu palvelee ympäri vuoden.

Ravintola Panorama

Monipuolinen maisemaravintola Levillä. Ravintola Panoraman tarjontaa kuuluu aamiainen, lounas, kahvilatuotteet ja illallinen. Ravintola tarjoaa kansainvälisiä ja lappilaisia annoksia sekä tasokasta viini- ja juomavalikoimaa vuoden jokaisena päivänä.

Gold Digger & Sky Lounge

Upea tilausravintola ja -baari Levillä, Hotel Levi Panoraman ylimmässä kerroksessa. Kullankaivuuteemaisesta Gold Diggeristä ja uudesta lasitetusta lisäosasta, Sky Loungesta aukeaa mahtava näköala Levin tunturikylän yli Pallastuntureille saakka.

Spiella Café & Restaurant

Tunnelmallinen maisemaravintola ja -kahvila Levillä. Spiella Café & Restaurantissa voit lämmitellä takkatulen äärellä tai nauttia Levin tunturikylän valojen tuikkeesta niin upealla illallisella kuin päiväsaikaan kahvilan tarjonnasta nauttien.

Tee pöytävaraus

Bistro K5

Kodikas ja viihtyisä ravintola Levillä, jonka erityisyytenä on ravintolan ikkunoista näkyvä poroaitaus. Bistro K5 sijaitsee Hotel K5 Levin katukerroksessa Levin kylän keskustan läheisyydessä. Bistrossa nautit aamiaista, lounasta, illallista tai baarin tarjonnasta poroaitauksen asukkeja ihastellen.

Saamen Kammi

Tunnelmallinen, aitoa lappilaista ruokaa tarjoava ravintola Levillä. Saamen Kammi toimii maan alle rakennetussa, perinteisessä saamelaisessa turvekammissa, joka sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä.

Tee pöytävaraus

Café Panorama Laavu

Ainutlaatuinen näköalapaikka elävän tulen äärellä Levin Eturinteen tuntumassa. Café Panorama Laavulla voi nauttia kuumia juomia, muurinpohjanlättyjä tai makkaraa tai järjestää erityisen illallisen! Upeat maisemat kantavat aina Pallastuntureille saakka. Laavulla voi järjestää yksityistilaisuuksia ympäri vuoden.

Vessel Burger

Rento ja viihtyisä burger-ravintola Helsingin Jätkäsaaressa. Vessel Burgerissa nautitaan aidossa puuhiiligrillissä valmistettuja hampurilaisia maanataista lauantaihin. Tarjolla myös lounasburgeri ja -salaatti. Hampurilaisia voi myös tilata mukaan kotona nautittavaksi.