Kassiopeia Hotels & Restaurants

Olemme suomalainen majoitus- ja ravintola-alan yritys. Tarjoamme korkeatasoisia hotelli-, ravintola- ja kokouspalveluita Levillä ja pääkaupunkiseudulla. Kassiopeia Hotels & Restaurantsin taustalla on Kassiopeia Finland Oy, joka on suomalainen vuonna 1997 perustettu yritys.

Tilaa nyt Kassiopeian uutiskirje, niin saat sähköpostiisi hotelliemme ja ravintoloidemme tuoreimmat tarjoukset! Kerromme myös kaudenmukaisia ideoita vapaa-aikaan, juhlaan ja työtapahtumien suunniteluun.

Tilaa uutiskirje

Hotel Levi Panorama ja Tapahtumakeskus Levi Summit

Lapin tunturimaisemissa Levillä sijaitsee maisemahotellimme Hotel Levi Panorama! Hotellissa voi majoittua niin avarissa ja viihtyisissä hotellihuoneissa kuin Levi Chalet -huoneistoissa. Hotelli tarjoaa monipuoliset palvelut aina ravintoloista elokuvateatteriin ja maisemasaunoihin. Hotel Levi Panoraman yhteydessä on monipuolinen Tapahtumakeskus Levi Summit, jossa on ainutlaatuiset puitteet kokouksille ja juhlatilaisuuksille.

Hotel Levi Panorama

Hotel K5 Levi ja K5 Villas lomahuoneistot

Levin tunnelmallisen tunturikylän läheisyydessä sijatsee Levin toinen hotellimme Hotel K5 Levi sekä K5 Villas huoneistot. Hotel K5 Levi on pieni ja kodikas hotelli, jossa on 35 hotellihuonetta -kussakin oma sauna tai poreamme! Hotellirakennuksessa palvelee viihtyisä ravintola Bistro K5 ja pihapiirissä on perinteinen lappilainen ravintola Saamen Kammi. K5 Villas -huoneistot ovat hyvinvarusteltuja ja suurimmissa majoittuu jopa 14 lomailijaa.

Hotel K5 Levi

Hotel Matts

Skandinaavisen tyylikäs Hotel Matts aukeaa Espoon Matinkylään. Hotelli tarjoaa 192 huonetta sekä 77 huoneistoa, jotka sopivat niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen majoittumiseen. Hotelli on helposti saavutettavissa, sisäänkäynnin yhteydessä on Matinkylän metroaseman tuleva läntinen sisäänkäynti ja paikoitustilaa on runsaasti. Hotellin katutasossa palvelee ravintola Freja ja katutasossa on lisäksi tyylikäs juhla-/kokoustila omalla sisäänkäynnillä.

Hotel Matts

Nokkalan Majakka

Espoon Matinkylässä sijaitseva Nokkalan Majakka on ympärivuotinen merenrantakahvila. Kahvilassa on päivittäin tarjolla laadukkaita kahvilatuotteita, lounasta sekä Majakan menu. Sisätilan lisäksi kahvilassa on lasitettu terassi sekä upea, kesäinen kattoterassi.

Nokkalan Majakka

Knitter lounas & catering

Espoon Kilossa sijaitseva lounasravintola ja catering-palvelu. Knitter lounas & catering hakee inspiraationsa Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista. Arkisin tarjolla monipuolinen lounas viihtyisässä ravintolassa. Pitopalvelumme loihtii upeat tarjoilut juhliin, kokouksiin ja tilaisuuksiin vuoden ympäri.

Knitter

Seurasaaren Kruunu

Historiallinen kahvila-ravintola Helsingin Seurasaaressa. Seurasaaren Kruunu tarjoilee ihania makuja ja viehättävää tunnelmaa vehreässä ympäristössä! Ravintola on avoinna kesäisin päivittäin tarjoten lounasta, illallista ja laadukkaita kahvilatuotteita. Ravintolan tilat sopivat erinomaisesti juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden.

Seurasaaren Kruunu

Vessel Bistro

Pieni ja viihtyisä ravintola urbaanissa Helsingin Jätkäsaaressa. Kortteliravintola Vessel Bistro tarjoilee viimeisteltyä, herkullista ruokaa ja puuhiiligrillihampurilaisia pöytiin tarjoillun lounaan à la carten ja kausimenujen merkeissä. Ravintolaan voi poiketa myös viihtymään vain kahville tai lasilliselle.

Vessel