Kassiopeia Hotels & Restaurants

Olemme suomalainen majoitus- ja ravintola-alan yritys. Tarjoamme korkeatasoisia hotelli-, ravintola- ja kokouspalveluita Levillä ja pääkaupunkiseudulla. Kassiopeia Hotels & Restaurantsin taustalla on Kassiopeia Finland Oy, joka on suomalainen vuonna 1997 perustettu yritys.

Palvelumme Levillä

Lapin tunturimaisemissa Levillä sijaitsevat kaksi hotelliamme, Hotel K5 Levi ja Hotel Levi Panorama sekä K5 Villas huoneistot. Hotel Levi Panoraman yhteydessä on monipuolinen Tapahtumakeskus Levi Summit, jossa on ainutlaatuiset puitteet kokouksille ja juhlatilaisuuksille. Levin hotelliemme yhteydessä on lisäksi monipuoliset ravintolapalvelut.

Palvelut Levillä

Hotel Matts

Skandinaavisen tyylikäs Hotel Matts aukeaa Espoon Matinkylään syksyllä 2020. Hotelli tarjoaa 192 huonetta sekä 77 huoneistoa, jotka sopivat niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen majoittumiseen. Hotelli on helposti saavutettavissa, sisäänkäynnin yhteydessä on Matinkylän metroaseman tuleva läntinen sisäänkäynti ja paikoitustilaa on runsaasti.

Hotel Matts

Nokkalan Majakka

Espoon Matinkylässä sijaitseva Nokkalan Majakka on ympärivuotinen merenrantakahvila. Kahvilassa on päivittäin tarjolla laadukkaita kahvilatuotteita, lounasta sekä Majakan menu. Sisätilan lisäksi kahvilassa on lasitettu terassi sekä upea, kesäinen kattoterassi.

Nokkalan Majakka

Knitter lounas & catering

Espoon Kilossa sijaitseva lounasravintola ja catering-palvelu. Knitter lounas & catering hakee inspiraationsa Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista. Arkisin tarjolla monipuolinen lounas viihtyisässä ravintolassa. Pitopalvelumme loihtii upeat tarjoilut juhliin, kokouksiin ja tilaisuuksiin vuoden ympäri.

Knitter

Vessel Bistro & Vessel Burger

Pienet ja viihtyisät ravintolat urbaanissa Helsingin Jätkäsaaressa. Vessel Bistro tarjoilee viimeisteltyä, skandinaavis-välimerellistä ruokaa pöytiin tarjoillun lounaan à la carten, Yllätysmenun ja kausimenujen merkeissä. Vessel Burgerissa nautitaan hiiligrillissä valmistettuja burgereita lounaasta iltaan.

Vessel

Seurasaaren Kruunu

Historiallinen kahvila-ravintola Helsingin Seurasaaressa. Seurasaaren Kruunu tarjoilee ihania makuja ja viehättävää tunnelmaa vehreässä ympäristössä. Ravintola on avoinna kesäisin päivittäin tarjoten lounasta, illallista ja laadukkaita kahvilatuotteita. Ravintolan 1890-luvulla rakennettu puoli sopii erinomaisesti juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Seurasaaren Kruunu