Kassiopeia Hotels & Restaurants

Olemme suomalainen majoitus- ja ravintola-alan yritys. Tarjoamme korkeatasoisia hotelli-, ravintola- ja kokouspalveluita Levillä ja pääkaupunkiseudulla. Kassiopeia Hotels & Restaurantsin taustalla on Kassiopeia Finland Oy, joka on suomalainen vuonna 1997 perustettu yritys.

Tilaa nyt Kassiopeian uutiskirje, niin saat sähköpostiisi hotelliemme ja ravintoloidemme tuoreimmat tarjoukset! Kerromme myös kaudenmukaisia ideoita vapaa-aikaan, juhlaan ja työtapahtumien suunniteluun.

Tilaa uutiskirje

Hotel Levi Panorama ja Tapahtumakeskus Levi Summit

Lapin tunturimaisemissa Levillä sijaitsee maisemahotellimme Hotel Levi Panorama! Hotellissa voi majoittua niin avarissa ja viihtyisissä hotellihuoneissa kuin Levi Chalet -huoneistoissa. Hotelli tarjoaa monipuoliset palvelut aina ravintoloista elokuvateatteriin ja maisemasaunoihin. Hotel Levi Panoraman yhteydessä on monipuolinen Tapahtumakeskus Levi Summit, jossa on ainutlaatuiset puitteet kokouksille ja juhlatilaisuuksille.

Hotel K5 Levi ja K5 Villas lomahuoneistot

Levin tunnelmallisen tunturikylän läheisyydessä sijatsee Levin toinen hotellimme Hotel K5 Levi sekä K5 Villas huoneistot. Hotel K5 Levi on pieni ja kodikas hotelli, jossa on 35 hotellihuonetta -kussakin oma sauna tai poreamme! Hotellirakennuksessa palvelee viihtyisä Ravintola Kätkä ja pihapiirissä on perinteinen lappilainen ravintola Saamen Kammi. K5 Villas -huoneistot ovat hyvinvarusteltuja ja suurimmissa majoittuu jopa 14 lomailijaa.

Hotel Matts

Skandinaavisen tyylikäs Hotel Matts sijaitsee Espoon kruunupaikalla, Matinkylässä. 2021 avautunut hotelli ja huoneistohotelli tarjoaa 192 hotellihuonetta sekä 77 kattavasti varusteltua huoneistoa, jotka sopivat niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen majoittumiseen. Hotel Matts on helposti saavutettavissa, sisäänkäynnin yhteydessä on Matinkylän metroaseman läntinen sisäänkäynti ja paikoitustilaa on runsaasti. Hotellin katutasossa sijaitsee ravintola Freja sekä tyylikäs juhla-/kokoustila omalla sisäänkäynnillä.

Nokkalan Majakka

Espoon Matinkylässä sijaitseva Nokkalan Majakka on moderni, ympärivuotinen merenrantakahvila. Kahvilassa on päivittäin tarjolla laadukkaita kahvilatuotteita, lounasta sekä Majakan menu ja laaja valikoima virvokkeita. Sisätilan lisäksi kahvilassa on lasitettu terassi sekä upea, kesäinen kattoterassi. Nokkalan Majakassa järjestetään monipuolisia tapahtumia, kuten klo viiden tee, fondue-illat, joululounaat sekä DJ-illat kesäisin.

Ravintola Freja

Ravintola Freja palvelee Espoon Matinkylässä, Hotel Mattsin katutasossa. Freja tarjoilee uusia makuja ja herkullisia suosikkiannoksia rennosti − osa annoksista saa puuhiiligrillistä paahdetun grillatun maun! Ravintola tarjoilee aamiaista, arkilounasta, à la cartea, lauantaisin brunssia sekä iltaisin baarin monipuolista juomavalikoimaa. Frejassassa järjestyvät myös monenlaiset tapahtumat ja juhlat jopa 100 hengen tilaisuuksiin!

Knitter lounas & catering

Espoon Kilossa sijaitseva lounasravintola ja catering-palvelu. Knitter lounas & catering hakee inspiraationsa Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista. Arkisin tarjolla monipuolinen ja värikäs lounas viihtyisässä ravintolassa. Pitopalvelu loihtii upeat ja persoonalliset tarjoilut juhliin, kokouksiin ja tilaisuuksiin vuoden ympäri.