Ajankohtaista

Kassiopeian hotelleissa ja ravintoloissa juuri nyt!

Näet täältä ajankohtaiset uutisemme ja tapahtumamme kaikissa toimispisteissämme.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tuoreimmat tarjouksemme Levillä ja PK-seudulla sekä kaudenmukaisia ideoita vapaa-aikaan, juhlaan ja työtapahtumien suunnitteluun.

Tilaa uutiskirje

 

12.5.2022

Hotel Levi Panoraman ja Hotel Mattsin kesäkampanja 12.5.-19.6.

Kassiopeian kesäkampanja 2022.

Varaa nyt kesälomamatka aurinkoisille tuntureille tai pääkaupunkiseudun tapahtumien ja aktiviteettien ääreen kesäkampanjahintaan alkaen 84 € / yö / 2 hh Hotel Levi Panoraman ja Hotel Mattsin majoituksiin ajalla 20.6.-25.8.2022.

Tarjous on voimassa varaustilanteen mukaan. Maksu varausta tehdessä, varausta ei voi muuttaa eikä perua. Varaukset 19.6. mennessä vain verkkokaupasta koodilla: PROSUMMER

11.4.2022

Olemme mukana Kongressimessuilla

Tervetuloa tutustumaan meihin osastolle 2A. Ennakkorekisteröidy kutsuvieraaksi messuille tästä> 

6.4.2022

Ravintola Seurasaaren Kruunu avautuu 30.4.

Ravintola Seurasaaren Kruunu kutsuu nauttimaan Helsingin keväiseen merimaisemaan 30.4. alkaen. Ravintola palvelee aluksi ryhmiä tilauksesta. Kahvila palvelee toukokuussa viikonloppuisin ja 26.5. lähtien ovat ravintola ja kahvila auki jälleen viikon jokaisena päivänä. Tiesithän, että meille pääsee kesällä myös veneellä!

Luonnonläheisessä Seurasaaressa vietät unohtumattomat häät keskikesän taiassa! Seurasaaren Kruunu tarjoaa myös upeat puitteet kokouksille ja TYHY-päiville kauniissa saaristomaisemassa.

Ravintola Seurasaaren Kruunu Helsingin Seurasaaressa.

6.4.2022

Ravintola Frejassa brunssi joka lauantai

Ravintola Frejan Lauantaibrunssi on tarjolla lauantaisin klo 12-15 Espoon Matinkylässä.

Tule viettämään maukkaita hetkiä yhdessä ystävien tai perheen kanssa Frejan herkullisella brunssilla! Pöydät notkuvat mitä ihanimpia herkkuja. Katso brunssin menu täältä.

Brunssailua on luvassa myös pääsiäisenä, äitienpäivänä ja vappuna.

Meille on helppo saapua metrolla tai omalla autolla. Autolla saapuville tarjoamme neljä tuntia ilmaista parkkiaikaa samassa rakennuksessa sijaitsevassa Hotel Mattsin autoparkissa saatavuuden mukaan.

Brunssi Espoo Freja  Brunssi Ravintola Freja

7.2.2022

Getaway – ota irtiotto arjesta!

Pyöriikö arki liian tuttua rutiinia ja pieni vaihtelu tekisi terää? Haluaisitko viettää vaikkapa peli-iltaa rauhassa kavereiden kanssa muualla kuin kotinurkissa, shoppailla lopputalven aletuotteita tai kevään uutuuksia, vai tarvitseeko kenties karvainen kaverisi pientä lomaa koronaetäilyn hulinasta?

Lue lisää ja varaa oma irtiottosi