Ajankohtaista

Nokkalan Majakka Salla Eräkare

12.6.2024

Lähituotteita ja hävikin seurantaa – Joutsenmerkki tukemassa Nokkalan Majakan ympäristötyötä

Alkuvuodesta 2024 Joutsenmerkin saaneessa Nokkalan Majakassa huomioidaan ympäristö kokonaisvaltaisesti aina energiankulutuksen vähentämisestä hävikin minimoimiseen.

Lue lisää

 

Uudistuneen Nokkalan Majakan palvelutiski

14.2.2024

Joutsenmerkitty Nokkalan Majakka on jälleen auki uudistuksen jälkeen

Espoon Nokkalanniemessä sijaitsevassa rantakahvila-ravintola Nokkalan Majakassa puhaltaa uudet tuulet. Remontoitujen sisätilojen lisäksi suosittu Nokkalan Majakakka on saanut ympäristötyöstä kertovan Joutsenmerkin. Avajaisviikko on käynnissä ja asiakkaita hemmotellaan avajaistarjouksilla.

Lue lisää

 

Hiihtoloman lumileikkejä lasten ja aikuisten kanssa.

13.2.2024

Hiihtoloma Espoossa – nappaa parhaat vinkit!

Miltä kuulostaa jos suuntaisittekin tänä vuonna Espooseen? Espoossa riittää runsaasti talvista tekemistä ja puuhaa koko perheelle! Espoosta on lisäksi lyhyt matka lähialueiden talvisiin seikkailuihin. Olemmekin koonneet muutaman vinkin sinulle, joka pohdit tekemistä juuri hiihtolomalle Espoossa.

Lue lisää

 

16.1.2024

Kassiopeian hotelleille on myönnetty arvostettu Joutsenmerkki

Kassiopeian kaikki hotellit ja lähes kaikki ravintolat ovat ansainneet Pohjoismaisen ympäristömerkin eli Joutsenmerkin. Merkki toimii osana joka päivä tehtävää vastuullisuustyötämme!

Lue lisää

 

Pariskunta kylpytakeissa hotellihuoneessa.

27.11.2023

Miniloma Espoossa – hetki kahdestaan

Pyöriikö arki samaa rutiinia? Ovatko ruuhkavuodet vieneet mukanaan? Ottakaa omaa aikaa yhdessä puolison kanssa ja lähtekää viettämään staycationia monipuoliseen Espooseen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka tekevät Espoosta täydellisen kohteen lyhyelle pakomatkalle!

Lue lisää

 

Perhe majoittumassa Hotel Mattsiin

31.10.2023

Helpotusta joulustressiin – majoita sukulaiset hotelliin

Jouluna on aika kokoontua yhteen perheen kanssa ja viettää rentouttavaa joulua. Mutta missä majoittaa kaikki vieraat? Helpota joulustressiä ja majoita sukulaiset ja ystävät hotelliin joulun ajaksi. Espoon Matinkylässä sijaitsevan Hotel Mattsin tilavat ja kodikkaat huoneistot ovat täydellinen vaihtoehto jouluvieraiden majoittamiseen.

Lue lisää

 

Nainen heittää maahan pudonneita lehtiä syksyllä.

1.9.2023

6 vinkkiä syyslomalle Espooseen

Syysloma häämöttää, mutta mitä tehdä syyslomalla Espoossa? Ei hätää, sillä jaamme sinulle parhaat vinkit unohtumattomaan syyslomaseikkailuun merelliseen Espooseen! Espoo tarjoaa lukuisia houkuttelevia vaihtoehtoja syysloman viettoon, tahdoitpa lomallesi aktiivista ulkoilua, kulttuuria tai hemmottelua.

Lue lisää

 

Freja Rooftop havainnekuva Espoon Matinkylässä.

17.6.2023

Freja Rooftop on avattu Espoon Matinkylään!

Avasimme 17. kesäkuuta kauan odotetun Freja Rooftop -kattoterassin Hotel Mattsin 7. kerrokseen! Kattoterassilla tarjoilemme kuohuvaa, laadukkaita viinejä, raikkaita drinkkejä sekä pientä suolaista. Kesän ohjelmassa on luvassa DJ- ja livemusiikkia.

Lue lisää!