Ajankohtaista

Kassiopeian hotelleissa ja ravintoloissa juuri nyt!

Näet täältä ajankohtaiset uutisemme ja tapahtumamme kaikissa toimispisteissämme.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tuoreimmat tarjouksemme Levillä ja PK-seudulla sekä kaudenmukaisia ideoita vapaa-aikaan, juhlaan ja työtapahtumien suunnitteluun.

Tilaa uutiskirje

 

8.7.2022

Panorama Open -golfkisa Levillä 5.-6.8.2022

Levi Golfin kahden päivän kilpailussa pelataan kaksi kierrosta, ensimmäinen alkaa perjantaina puolen päivän aikaan toinen kierros pelataan lauantaiaamuna. Jälkipelit käydään Ravintola Panoramassa lauantai-iltana.
Ilmoittaudu mukaan 3.8. mennessä.

Lue lisää

10.6.2022

Galleria Humina Helsingin Seurasaaren Kruunuussa

Olemme avanneet Seurasaaren Kruunun vieressä sijaitsevaan entiseen jääkellariin Galleria Huminan. Valokuva- ja videoesityksistä koostuva Helsinki 1952 -näyttely juhlistaa 70 vuoden takaisia upeita urheilusuorituksia, ajan makuelämyksiä ja muita ilon aiheita.

Galleria Huminassa pääset aikamatkalle valokuvien myötä ja gallerian viereisessä Seurasaaren Kruunun kahvilassa voit istahtaa ja antaa videoesitysten viedä sinut Seurasaaren historiaan ja vuoden 1952 tunnelmaan. Tervetuloa!

Galleria Huminan aukioloajat:
31.8. asti ma-su 12-19
Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Lue lisää

Galleria Humina, Seurasaaren Kruunu

Galleria Humina

6.4.2022

Ravintola Seurasaaren Kruunu avautuu 30.4.

Ravintola Seurasaaren Kruunu kutsuu nauttimaan Helsingin keväiseen merimaisemaan 30.4. alkaen. Ravintola palvelee aluksi ryhmiä tilauksesta. Kahvila palvelee toukokuussa viikonloppuisin ja 26.5. lähtien ovat ravintola ja kahvila auki jälleen viikon jokaisena päivänä. Tiesithän, että meille pääsee kesällä myös veneellä!

Luonnonläheisessä Seurasaaressa vietät unohtumattomat häät keskikesän taiassa! Seurasaaren Kruunu tarjoaa myös upeat puitteet kokouksille ja TYHY-päiville kauniissa saaristomaisemassa.

Ravintola Seurasaaren Kruunu Helsingin Seurasaaressa.

6.4.2022

Ravintola Frejassa brunssi joka lauantai

Ravintola Frejan Lauantaibrunssi on tarjolla lauantaisin klo 12-15 Espoon Matinkylässä.

Tule viettämään maukkaita hetkiä yhdessä ystävien tai perheen kanssa Frejan herkullisella brunssilla! Pöydät notkuvat mitä ihanimpia herkkuja. Katso brunssin menu täältä.

Brunssailua on luvassa myös pääsiäisenä, äitienpäivänä ja vappuna.

Meille on helppo saapua metrolla tai omalla autolla. Autolla saapuville tarjoamme neljä tuntia ilmaista parkkiaikaa samassa rakennuksessa sijaitsevassa Hotel Mattsin autoparkissa saatavuuden mukaan.

Brunssi Espoo Freja  Brunssi Ravintola Freja

7.2.2022

Getaway – ota irtiotto arjesta!

Pyöriikö arki liian tuttua rutiinia ja pieni vaihtelu tekisi terää? Haluaisitko viettää vaikkapa peli-iltaa rauhassa kavereiden kanssa muualla kuin kotinurkissa, shoppailla lopputalven aletuotteita tai kevään uutuuksia, vai tarvitseeko kenties karvainen kaverisi pientä lomaa koronaetäilyn hulinasta?

Lue lisää ja varaa oma irtiottosi