Ajankohtaista

Kassiopeian hotelleissa ja ravintoloissa juuri nyt!

Näet täältä ajankohtaiset uutisemme ja tapahtumamme kaikissa toimispisteissämme.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tuoreimmat tarjouksemme Levillä ja PK-seudulla sekä kaudenmukaisia ideoita vapaa-aikaan, juhlaan ja työtapahtumien suunnitteluun.

Tilaa uutiskirje

3.1.2023

Ravintola Frejan bliniviikot

Herkulliset blinit kutsuvat Ravintola Frejaan, Espoon Matinkylään!

Bliniviikkoja vietetään Frejassa 11.–21.1.2023.
Ke-to klo 16-22
Pe-la klo 16-23

Perinteinen tattariblini tarjoillaan punasipulin, hapankerman, voisulan, suolakurkun ja omavalintaisen täytteen kanssa.

Lue lisää

Bliniviikot Freja Espoo

7.10.2022

Levin eturinne on avattu

Rinne ja ensilatu avautuvat säilölumella uuteen kauteen 7.10.2022!

Levin 43 laskettelurinnettä ja talvinen luonto kutsuvat liikkumaan. Levin tunturikylä tarjoaa runsain mitoin talvisia aktiviteetteja koko perheelle ja haasteita kaiken tasoisille talviurheilijoille. Laskettelukausi alkaa yleensä jo loka-marraskuussa ja jatkuu pitkälle kevääseen, aina toukokuuhun asti. Levi onkin hiihtoharrastajalle ja talviurheilijalle oiva kohde pitkän hiihto- ja laskettelukautensa ansiosta.

Leville pääset tulemaan helposti lyhyemmäksikin lomaksi, sillä Levi on lentäenkin helposti saavutettavissa. Kittilän lentoasemalta on vain vartin ajomatka Leville!

Majoitu lomallasi tasokkaasti Levin eturinteessä, Hotel Levi Panoramassa tai kodikkaassa ja tunnelmallisessa Hotel K5:ssä.

Laskettelijat Levi-tunturilla.

29.9.2022

Espoon Nokkalan Majakan kello viiden tee ja fondue-illat

Lämpimiä hetkiä Kello viiden teellä

Vietä hengähdyshetki ystävien tai perheen seurassa ihanalla iltapäiväteellä Espoon Matinkylän merimaisemissa. Nokkalan Majakan iltapäivätee ihanine suupaloineen on tarjoilla keskiviikkoisin klo 17–19. Lue lisää.

Kello viiden tee Nokkalan Majakka

Tunnelmointia fondue-illallisella

Nokkalan Majakan tunnelmalliset fondue-illalliset ovat alkaneet ja fondueta pääset nauttimaan perjantaisin ja lauantaisin klo 17.00 alkaen. Tule viettämään hemmotteluhetki ystävien, perheen tai rakkaasi kanssa liha- tai juustofondueta nauttien. Katso menu.

Fondue-illallinen Nokkalan Majakka

6.9.2022

Ravintola Frejassa brunssi joka lauantai

Ravintola Frejan Lauantaibrunssi on tarjolla lauantaisin klo 12-15 Espoon Matinkylässä.

Tule viettämään maukkaita hetkiä yhdessä ystävien tai perheen kanssa Frejan herkullisella brunssilla! Pöydät notkuvat mitä ihanimpia herkkuja. Katso brunssin menu täältä.

Meille on helppo saapua metrolla tai omalla autolla. Autolla saapuville tarjoamme neljä tuntia ilmaista parkkiaikaa samassa rakennuksessa sijaitsevassa Hotel Mattsin autoparkissa saatavuuden mukaan.

Brunssi Espoo Freja

7.2.2022

Getaway – ota irtiotto arjesta!

Pyöriikö arki liian tuttua rutiinia ja pieni vaihtelu tekisi terää? Haluaisitko viettää vaikkapa peli-iltaa rauhassa kavereiden kanssa muualla kuin kotinurkissa, shoppailla lopputalven aletuotteita tai kevään uutuuksia, vai tarvitseeko kenties karvainen kaverisi pientä lomaa koronaetäilyn hulinasta?

Lue lisää ja varaa oma irtiottosi