Ajankohtaista

Kesäravintola Seurasaaren Kruunu palvelee päivittäin Helsingissä.

Ajankohtaista Kassiopeian hotelleissa ja ravintoloissa

30.6.2020

Pian pääsee jälleen syömään Levillä ja Jätkäsaaressa, ravintolamme Bistro aukeaa Hotel K5 Levin kanssa 1.7. ja Vessel Bistro 8.7.! Pandemian hellittäessä avaamme lisää ravintoloita Helsingissä ja Levillä. Ravintolamme Bistro K5 tarjoaa 1.7. lähtien jälleen päivittäin ihania makuja Levillä aamiaisesta illalliseen ja baarin tuotteisiin. Helsingin Jätkäsaaren ravintolamme Vessel Bistro & terassi avautuvat 8.7. Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu Vessel Bistron kesäiseen menuun täältä.

Tutustu menuun Bistro K5:ssä Levillä täältä.

18.6.2020

Hyvää juhannusta! Ravintoloistamme Espoon Nokkalan Majakka ja Helsingin Seurasaaren Kruunu palvelevat koko juhannuksen. Tänään, 18.6., myös Seurasaaren Kruunun vierasvenelaiturin avajaiset.

Tutustu Nokkalan Majakan juhannusohjelmaan täältä.

Tutustu Seurasaaren Kruunun vierasvenlaiturin avajaisohjelmaan 18.6. ja juhannuksen tarjontaan täältä.

17.6.2020

Uuden, Espoon Matinkylään avautuvan hotellimme, Hotel Mattsin uudet kotisivut ovat julkaistu. Hotellin skandinaavisen tyylikkäisiin huoneisiin ja käytännöllisiin, kalustettuihin huoneistoihin voi varata majoituksen 1.12.2020 alkaen. Tutustu uusiin kotisivuihin hotelmatts.fi.

11.6.2020

Levin toinen hotellimme, Hotel Levi Panorama järjestää golfkilpailu Panorama Openin 7.-8.8. Elämyksellisessä golfkilpailussa on kaksi lähtöä, joista toinen pelataan elämyksellisesti Levin yöttämässä yössä Levi Golfin viheriöillä.

Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan.

Panorama Open on Levillä järjestettevä elämyksellinen golfkisa.

9.6.2020 

Seurasaaren Kruunu, kahvila-ravintolamme Helsingissä järjestää monipuolista tapahtumaa juhannusviikolla. Torstaina 18.6. järjestetään uuden vierasvenelaiturin avajaiset ja 19.-21.6. juhlitaan ravintolassa juhannusta mm. grilliruoan ja trubaduurin merkeissä.

Tutustu Seurasaaren Kruunun juhannusviikon ohjelmaan.

Lue tiedotteemme uudesta vierasvenlaiturista.

 

5.6.2020 

Toinen Levin hotellimme, pieni ja kodikas Hotel K5 Levi aukeaa 1.7.2020. Hotellin ravintola Bistro K5 aukeaa samoin 1.7. ja tarjoaa lounasta, á la carte menua ja juomia rauhaisalla terassilla. Hotelli sekä K5 Villas huoneistot ovat varattavissa nyt, tutustu majoitustarjouksiin täältä.

Pieni ja kodikas Hotel K5 Levi ja hotellin ravintola Bistro K5 aukeavat 1.7.2020.

5.6.2020 

Helsingin Seurasaaren kahvila-ravintolamme tarjoaa asiakkailleen uuden, 12-paikkaisen vierasvenelaiturin 18.6.2020 alkaen. Laituri sijaitsee vain 200m päässä ravintolasta Seurasaaren reittivenelaiturin yhteydessä Lue lisää laiturista ravintolan kotisivuilta.

 

1.6.2020 

Kahvila-ravintolamme Seurasaaren Kruunu ja Nokkalan Majakka sekä Nokkala Ice Cream Shop palvelevat päivittäin noudattaen hallituksen ohjeita, jotta asiakkailla olisi turvallista viettää aikaa ravintoloissa. Tutustu Seurasaaren Kruunun menuun ja Nokkalan Majakan menuihin.

 

12.5.2020 

Avaamme historiallisen kahvila-ravintola Seurasaaren Kruunun perjantaina 15.5. Kahvila on avoinna toistaiseksi ainoastaan take away -periaatteella keskiviikosta sunnuntaihin klo 12-18.

 

8.5.2020 

Avaamme lauantaina 9.5. Espoon rantakahvilamme, Nokkalan Majakan. Kahvila on avoinna päivittäin klo 12-18 toimien take away -periaatteella. Kahvilasta saa kahvilatuotteiden ja juomien lisäksi ruoka-annoksia. Tutustu take away menuun Nokkalan Majakan kotisivuilta.

Merenrantakahvila Nokkalan Majakka tarjoaa syötävää ja juotavaa myös take away muodossa.

4.5.2020 

Hotelliemme ja ravintoloidemme pysyessä toistaiseksi suljettuina olemme avanneet jäätelökioskimme Nokkala Ice Cream Shopin. Jäätelökioski palvelee Espoon Matinkylän venesataman yhteydessä päivittäin klo 11-18 säävarauksella. Lue lisää jäätelökioskista Nokkalan Majakan kotisivuilta.

 

30.3.2020 

Levin hotellimme, Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi ovat sulkeneet ovensa toistaiseksi vallitsevien olesuhteiden vuoksi. Myös hotellien yhteydessä sijatisevat ravintolat ovat suljettu toistaiseksi. Tiedotamme heti, kun on mahdollista avata hotellimme uudestaan.

 

27.3.2020

Pääkaupunkiseudun ravintolamme Vessel Bistro, Vessel Burger, Nokkalan Majakka ja Seurasaaren Kruunu ovat suljettu 26.3.2020 toistaiseksi koronavirusepidemian leviäisen ehkäisemiseksi. Lounasravintola Knitter sulkeutuu toistaiseksi 27.3.2020 alkaen. Pitopalvelu Knitter catering palvelee normaalisti tulevia, poikkeustilan jälkeisiä tilaisuuksia varten.

 

17.3.2020 

Tietoa toimistamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Koronavirus on määritelty pandemiaksi ja olemme ryhtyneet toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi toimipisteissämme. Olemme lisänneet sekä tehostaneet tilojemme siivousta ja desinfiointia ja henkilökuntamme huolehtii käsihygieniasta entistäkin tarkemmin. Kaikista toimipisteistämme löytyy käsienpesupisteet ja olemme lisänneet käsienpesuohjeistusta.

Yleisiä ohjeita koronaviruksesta

Pyydämme teitä ystävällisesti noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronaviruksesta:

· Pidä hyvää huolta käsihygieniasta (myös saapuessasi ravintolaan tai hotelliin)

· Mikäli sinulla tai lapsellasi on kuumetta, yskää ja hengenahdistusoireita, ole yhteydessä omaan terveysasemaasi ja pysy kotona odottamassa toimintaohjeita. Tällä tavoin pystymme estämään tautien leviämistä

· On tärkeää, että taudin lievistä oireista kärsivät sairastavat kotona ja välttävät sosiaalisia kontakteja

Tietoa peruutuksista hotelleissamme

Levin hotellimme Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi ovat ottaneet käyttöön uudet peruutus- ja matkansiirtoehdot Covid-19 -viruksesta johtuvien matkustusrajoitusten vuoksi. Tutustu tarkemmin hotelliemme kotisivulta golevi.fi.

Tilanteen seuraaminen ja tiedottaminen

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa lisää koronaviruksen vaikutuksista liiketoimintaamme.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivuilla tiedotetaan ja annetaan ohjeistuksia koronaviruksesta ajankohtaisesti.

Yrityksemme koko henkilöstö toimii tehdäkseen asiakkaillemme turvallisen ja onnistuneen kokemuksen hotelleissamme ja ravintoloissamme. Toivomme, että voitte jatkossakin tehdä varauksia hotelleihimme ja syödä ravintoloissamme turvallisin mielin.

Ystävällisin terveisin,

Kassiopeia Hotels & Restaurants