Ajankohtaista

Pariskunta kylpytakeissa hotellihuoneessa.

27.11.2023

Miniloma Espoossa – hetki kahdestaan

Pyöriikö arki samaa rutiinia? Ovatko ruuhkavuodet vieneet mukanaan? Ottakaa omaa aikaa yhdessä puolison kanssa ja lähtekää viettämään staycationia monipuoliseen Espooseen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka tekevät Espoosta täydellisen kohteen lyhyelle pakomatkalle!

Lue lisää

 

Perhe majoittumassa Hotel Mattsiin

31.10.2023

Helpotusta joulustressiin – majoita sukulaiset hotelliin

Jouluna on aika kokoontua yhteen perheen kanssa ja viettää rentouttavaa joulua. Mutta missä majoittaa kaikki vieraat? Helpota joulustressiä ja majoita sukulaiset ja ystävät hotelliin joulun ajaksi. Espoon Matinkylässä sijaitsevan Hotel Mattsin tilavat ja kodikkaat huoneistot ovat täydellinen vaihtoehto jouluvieraiden majoittamiseen.

Lue lisää

 

Nainen heittää maahan pudonneita lehtiä syksyllä.

1.9.2023

6 vinkkiä syyslomalle Espooseen

Syysloma häämöttää, mutta mitä tehdä syyslomalla Espoossa? Ei hätää, sillä jaamme sinulle parhaat vinkit unohtumattomaan syyslomaseikkailuun merelliseen Espooseen! Espoo tarjoaa lukuisia houkuttelevia vaihtoehtoja syysloman viettoon, tahdoitpa lomallesi aktiivista ulkoilua, kulttuuria tai hemmottelua.

Lue lisää

 

Freja Rooftop havainnekuva Espoon Matinkylässä.

17.6.2023

Freja Rooftop on avattu Espoon Matinkylään!

Avasimme 17. kesäkuuta kauan odotetun Freja Rooftop -kattoterassin Hotel Mattsin 7. kerrokseen! Kattoterassilla tarjoilemme kuohuvaa, laadukkaita viinejä, raikkaita drinkkejä sekä pientä suolaista. Kesän ohjelmassa on luvassa DJ- ja livemusiikkia.

Lue lisää!