Ajankohtaista

 

Ajankohtaista Kassiopeian hotelleissa ja ravintoloissa

Näet täältä ajankohtaiset uutisemme ja tapahtumamme kaikissa toimispisteissämme pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Tutustu myös toimiimme koronavirusta vastaan.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tuoreimmat tarjouksemme Levillä ja PK-seudulla. Kerromme myös kaudenmukaisia ideoita vapaa-aikaan, juhlaan ja työtapahtumien suunniteluun.

Tilaa uutiskirje

 

22.9.2020

Seurasaaren Kruunun kahvila ja kesäravintola on avoinna 27.9. asti

Helsingin Seurasaaren kahvila-ravintolamme on avoinna vielä kuluvan viikon loppuun. Kahvila palvelee sunnuntaihin asti ja à la carte menua tarjoillaan pe-su. Kahvila-ravintolan sulkeuduttuakin on tiloissa mahdollista pitää erilaisia kokouksia, juhlia ja yksityistilaisuuksia.

Tutustu kahvila-ravintola Seurasaaren Kruunun yksityistilaisuus-tiloihin kotisivuilta

Seurasaaren Kruunun viihtyisä kahvila on varattavissa yksityistilaisuuksiin!

17.9.2020

Koko perhe syömään Jätkäsaareen

Jätkäsaaren ravintolamme Vessel Bistro kutsuu myös lapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi! Ravintolan annokset saa lapsille sopivamman kokoisina ja puoleen hintaan. Vessel Bistron skandinaavis-välimerellistä à la cartea menua tarjoillaan ke-la.

Tutustu Vessel Bistron menuun ravintolan kotisivuilta
Pieni lapsi ja äiti syömässä Vessel Bistrossa, ravintolassa Jätkäsaaressa.

15.9.2020

Knitter cateringistä nyt syksyiset menut juhliin!

Pitopalvelumme Knitter Cateringin syksyn ja pikkujoulujen menut on nyt julkistettu. Knitter loihtii upeat tarjoilut monenlaisiin juhliin, kokouksiin ja tilaisuuksiin. Knitteristä saa myös henkilökunnan ja astiat juhliin.
Knitter Catering pitopalvelu palvelee Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

 

10.9.2020

Nokkalan Majakassa uusi menu!

Espoon merenrannassa nautitaan nyt uusia makuja. Kesämenu on vaihtunut syysmenuun, jota tarjoillaan päivittäin, arkisin klo 15 alkaen ja viikonloppuisin klo 11 alkaen. Ravintolassa myös vaihtuva lounasmenu arkisin klo 11-15 ja viikonloppuisin perinteistä lohikeittoa pääsee nauttimaan klo 11-15.

Tutustu Nokkalan Majakan ruokatarjontaan kahvilan kotisivuilta.

Espoon merenrannassa sijaitseva kahvila-ravintola Nokkalan Majakka tarjoaa upeat maisemat merelle, ruoka-annoksia ja juomia sekä kahvilatuotteita vuoden ympäri.

4.9.2020

Hotel K5 Levin uudet kotisivut ovat julki

Pienen ja viihtyisän Hotel K5 Levin uudet kotisivut ovat nyt julki! Uusilla kotisivuilla hotellin majoitus ja ravintolapalvelut on tuotu paremmin esiin ja varaukset hotelliin ja K5 Villas huoneistoihin onnistuu helposti.

Tutustu Hotel K5 Levin uusiin kotisivuihin täältä.
31.8.2020

Maisemakahvila Spiella on auennut Levillä

Maisemakahvila Spiella palvelee maanantaista lauantaihin klo 9.30-16. Spiella tarjoilee kahvilatuotteita upeissa maisemissa Levin eturinteessä. Kahvilaan pääsee portaita pitkin Levin kylältä tai Express Gondoli näköalahissillä Zero Point vuokraamolta.

Tutustu Spiellaan.

Maisemakahvila Spiella Levillä on avoinna syksyllä 2020.

27.8.2020

Syksy saapuu ja useiden ravintoloidemme aukioloajat muuttuvat 31.8.

Espoon rantakahvila Nokkalan Majakka on avoinna päivittäin arkisin klo 11 alkaen ja viikonloppuisin klo 10 alkaen. Knitter lounas & catering lounasravintola on jatkossa avoinna arkisin klo 10.30-13.30.

Helsingissä Seurasaaren Kruunu on avoinna ti-su klo 11 alkaen, à la carte menua tarjoillan pe-su. Jätkäsaaren Vessel Bistro on avoinna ma-pe klo 11 alkaen ja la klo 16 alkaen.

Levillä Bistro K5, Hotel K5 Levin katutason ravintola, on avoinna päivittäin klo 11 alkaen, mutta hotelliaamiainen tarjoillaan klo 7-10.

Nokkala Ice Cream Shop on jatkossa avoinna vain satunnaisesti lämpimällä säällä. Heidän Facebook sivulta ja Instagram profiilista näkee aukiolopäivät. Jäätelökioski kiittää kesästä asiakkaitaan!

 

21.8.2020

Ruskan ja syyslomien majoitustarjoukset Levillä on nyt julkaistu!

Kesä on vaihtumassa syksyyn ja Levillä on upeat puitteet ruskan ihailuun! Syyslomien viettäjien iloksi tavoite laskettelurintieden avauksesta osuu syyslomien aikaan. Majoitusta tarjotaan nyt pienen ja viihtyisän Hotel K5 Levin hotellihuoneissa ja hyvin varustelluissa K5 Villas huoneistoissa Levin keskustan tuntumassa sekä upeissa Levi Chalet -maisemahuoneistoissa Hotel Levi Panoraman yhteydessä.

Tutustu ruskan ja syyslomien majoitustarjouksiin.

Ruskamaisema Levillä on koettavissa Kassiopeia Hotels & Restaurants kanssa.

18.8.2020

Hotel Mattsin rakennustyöt ovat loppusuoralla

Espoon Matinkylään valmistuvan uuden hotellimme Hotel Mattsin rakennusvaihe on pian ohitse ja hotelli luovutetaan syyskuussa. Hotel Mattsin ja ravintola Frejan on tarkoitus avautua kuluvan vuoden aikana ja hotellihuoneiden ja huoneistojen varauskanavat ovat jo auki.

Tutustu Hotel Mattsin kotisivuihin.

 

17.8.2020

Nokkalan Majakan suositut Kello Viiden Tee -keskiviikot palaavat

Espoon merenranta kahvilan syksy tuo tullessaan suositut Kello Viiden Tee -keskiviikot 9.9. alkaen. Suosittu teehetki on joka keskiviikko klo 17-19. Myös fondueillat palaavat tarjolle 9.10.

Lue lisää ja varaa paikkasi.

Kello Viiden tee on joka keskiviikko järjestettävä teehetki Nokkalan Majakassa.

 

17.8.2020

Jäätelökioski Nokkala Ice Cream Shopin uudet aukioloajat

Jäätelökioski on nyt säävarauksella avoinna arkisin klo 16-18 ja viikonloppuisin klo 12-20. Tervtuloa jäätelölle Espoon merenrantaan! Lue lisää ja katso saapumisohjeet sekä jäätelövalikoima.

 

10.8.2020

Lounasta tarjoillaan nyt useissa ravintoloissamme

Tarjoamme lounasta jälleen kesälomien jälkeen yhä useammassa eri ravintolassamme. Helsingissä Vessel Bistro tarjoilee vaihtuvaa lounasta arkisin ja Seurasaaren Kruunu lohikeittolounasta päivittäin. Espoossa lounasravintola Knitter kattaa värikkään lounaan arkisin ja Nokkalan Majakassa lohikeittolounas viikon jokaisena päivänä ja arkisin annoslounas 17.8. alkaen.  Levillä Bistro K5:ssä tarjolla keittolounasta päivittäin ja 29.8. aukeaa maisemakahvila Spiella ollen avoinna maanantaista lauantaihin 26.9. asti.

 

23.7.2020

Golflomalle Lappiin!

Tarjoamme nyt mahtavan majoitus & golftarjouksen Levillä! Golfaajien iloksi kaikkiin kesän ja syksyn Villas- ja hotellimajoituksiin green fee:t Levi Golfille kaupan päälle.

Varaa nyt ja tule nauttimaan golfista Lapin tunturimaisemissa!

Varaa golfloma tästä!

Golf-tarjous Leville kesä 2020.

15.7.2020

Livemusiikkia ja yhteislaulua Helsingin Seurasaaressa

Tule mukaan laulamaan merelliseen Seurasaareen! Elokuun torstai-iltaisin Seurasaaressa järjestettävissä kesäisissä musiikkitapahtumissa kaikki saavat laulaa mukana. Kruunun jalokivet -bändi ja joka viikko vaihtuva solisti laulattavat yleisöä ravintola Seurasaaren Kruunun kesäterassilla. Tapahtuma alkaa kello 18.30. Terassilla on istumapaikkoja rajoitetusti, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. Ravintolalla on oma 12-paikkainen vierasvenelaituri, eli pääset perille myös veneellä. Tilaisuuksiin on vapaa-pääsy!

Esiintyjät:
– to 30.7.2020 Jukka Hallikainen, klo 18.30 ->
– to 6.8.2020 Vuokko Hovatta (Ultra Bra), klo 18.30 ->

Livemusiikkia tarjolla myös perjantaisin 17. ja 24.7. klo 17-20.

Lue lisää Seurasaari Laulaa & Soi tapahtumasta täältä ja tiedotteemme livemusiikkitapahtumasta täältä.
Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin näet ensimmäisenä tiedot tulevista tapahtumistamme!

Live-musiikkia ja yhteislaulua Seurasaaressa torstai-iltaisin elokuussa 2020.

13.7.2020

Olemme mukana Kongressimessuilla 2020

PÄIVITYS: Messut siirretty keväälle 2021!
Osallistumme 26.-27.8.2020 järjestettäville Kongressimessuille Helsingin Messukeskuksessa. Esittelemme osastollamme kokous- ja juhlatilojamme uudessa Espoon hotellissamme, Hotel Mattsissa sekä Levin hotellissamme Hotel Levi Panoramassa sekä Tapahtumakeskus Levi Summitissa.

Lue lisää ohjelmasta Kongressimessujen kotisivuilta.

 

10.7.2020

Lounasravintola Knitter aukeaa 10.8.

Espoon Kilossa sijaitseva lounasravintolamme Knitter lounas & catering aukeaa 10.8. Ravintola toimii Knitter Business Parkin katutasossa ja tarjoilee arkisin lounasta klo 10.30-13.30. Knitter cateringin pitopalvelu on varattavissa tälläkin hetkellä.

Lue lisää Knitterin lounasravintolasta ja catering -palvelusta täältä.

 

30.6.2020

Lisää ravintoloitamme auki!

Pian pääsee jälleen syömään Levillä ja Jätkäsaaressa, ravintolamme Bistro aukeaa Hotel K5 Levin kanssa 1.7. ja Vessel Bistro 8.7.! Pandemian hellittäessä avaamme lisää ravintoloita Helsingissä ja Levillä. Ravintolamme Bistro K5 tarjoaa 1.7. lähtien jälleen päivittäin ihania makuja Levillä aamiaisesta illalliseen ja baarin tuotteisiin. Helsingin Jätkäsaaren ravintolamme Vessel Bistro & terassi avautuvat 8.7. Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu Vessel Bistron kesäiseen menuun täältä.

Tutustu menuun Bistro K5:ssä Levillä täältä.

18.6.2020

Uusi vierasvenelaituri Seurasaareen 18.6.2020

Hyvää juhannusta! Ravintoloistamme Espoon Nokkalan Majakka ja Helsingin Seurasaaren Kruunu palvelevat koko juhannuksen. Tänään, 18.6., myös Seurasaaren Kruunun vierasvenelaiturin avajaiset.

Tutustu Nokkalan Majakan juhannusohjelmaan täältä.

Tutustu Seurasaaren Kruunun vierasvenlaiturin avajaisohjelmaan 18.6. ja juhannuksen tarjontaan täältä.

Seurasaaren Kruunun vierasvenelaituri Helsingissä palvelee ravintola Seursaaren Kruunun asiakkaita.

17.6.2020

Tervetuloa Hotel Mattsin uusille kotisivuille!

Uuden, Espoon Matinkylään avautuvan hotellimme, Hotel Mattsin uudet kotisivut ovat julkaistu. Hotellin skandinaavisen tyylikkäisiin huoneisiin ja käytännöllisiin, kalustettuihin huoneistoihin voi varata majoituksen 1.12.2020 alkaen. Tutustu uusiin kotisivuihin hotelmatts.fi.

11.6.2020

Golfkilpailu Panorama Open Levillä 7.-8.8.2020

Levin toinen hotellimme, Hotel Levi Panorama järjestää golfkilpailu Panorama Openin 7.-8.8. Elämyksellisessä golfkilpailussa on kaksi lähtöä, joista toinen pelataan elämyksellisesti Levin yöttämässä yössä Levi Golfin viheriöillä. Vaikka Hotel Levi Panorama on vielä suljettuna, onnistuu majoittuminen Hotel K5 Levin huoneissa ja K5 Villas huoneistoissa.

Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan.

Panorama Open on Levillä järjestettevä elämyksellinen golfkisa.

9.6.2020 

Tapahtumat Helsingin ravintoloissamme juhannusviikolla 2020

Seurasaaren Kruunu, kahvila-ravintolamme Helsingissä järjestää monipuolista tapahtumaa juhannusviikolla. Torstaina 18.6. järjestetään uuden vierasvenelaiturin avajaiset ja 19.-21.6. juhlitaan ravintolassa juhannusta mm. grilliruoan ja trubaduurin merkeissä.

Tutustu Seurasaaren Kruunun juhannusviikon ohjelmaan.

Lue tiedotteemme uudesta vierasvenlaiturista.

 

5.6.2020 

Avaamme jälleen hotelleitamme Levillä!

Toinen Levin hotellimme, pieni ja kodikas Hotel K5 Levi aukeaa 1.7.2020. Hotellin ravintola Bistro K5 aukeaa samoin 1.7. ja tarjoaa lounasta, á la carte menua ja juomia rauhaisalla terassilla. Hotelli sekä K5 Villas huoneistot ovat varattavissa nyt, tutustu majoitustarjouksiin täältä.

Pieni ja kodikas Hotel K5 Levi ja hotellin ravintola Bistro K5 aukeavat 1.7.2020.

5.6.2020 

Helsingin Seurasaaren kahvila-ravintolamme tarjoaa asiakkailleen uuden, 12-paikkaisen vierasvenelaiturin 18.6.2020 alkaen. Laituri sijaitsee vain 200m päässä ravintolasta Seurasaaren reittivenelaiturin yhteydessä Lue lisää laiturista ravintolan kotisivuilta.

 

1.6.2020 

Kahvila-ravintolamme Seurasaaren Kruunu ja Nokkalan Majakka sekä Nokkala Ice Cream Shop palvelevat päivittäin noudattaen hallituksen ohjeita, jotta asiakkailla olisi turvallista viettää aikaa ravintoloissa. Tutustu Seurasaaren Kruunun menuun ja Nokkalan Majakan menuihin.

 

12.5.2020 

Avaamme historiallisen kahvila-ravintola Seurasaaren Kruunun perjantaina 15.5. Kahvila on avoinna toistaiseksi ainoastaan take away -periaatteella keskiviikosta sunnuntaihin klo 12-18.

 

8.5.2020 

Avaamme lauantaina 9.5. Espoon rantakahvilamme, Nokkalan Majakan. Kahvila on avoinna päivittäin klo 12-18 toimien take away -periaatteella. Kahvilasta saa kahvilatuotteiden ja juomien lisäksi ruoka-annoksia. Tutustu take away menuun Nokkalan Majakan kotisivuilta.

Merenrantakahvila Nokkalan Majakka tarjoaa syötävää ja juotavaa myös take away muodossa.

4.5.2020 

Hotelliemme ja ravintoloidemme pysyessä toistaiseksi suljettuina olemme avanneet jäätelökioskimme Nokkala Ice Cream Shopin. Jäätelökioski palvelee Espoon Matinkylän venesataman yhteydessä päivittäin klo 11-18 säävarauksella. Lue lisää jäätelökioskista Nokkalan Majakan kotisivuilta.

 

30.3.2020 

Levin hotellimme, Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi ovat sulkeneet ovensa toistaiseksi vallitsevien olesuhteiden vuoksi. Myös hotellien yhteydessä sijatisevat ravintolat ovat suljettu toistaiseksi. Tiedotamme heti, kun on mahdollista avata hotellimme uudestaan.

 

27.3.2020

Pääkaupunkiseudun ravintolamme Vessel Bistro, Vessel Burger, Nokkalan Majakka ja Seurasaaren Kruunu ovat suljettu 26.3.2020 toistaiseksi koronavirusepidemian leviäisen ehkäisemiseksi. Lounasravintola Knitter sulkeutuu toistaiseksi 27.3.2020 alkaen. Pitopalvelu Knitter catering palvelee normaalisti tulevia, poikkeustilan jälkeisiä tilaisuuksia varten.

 

17.3.2020 

Tietoa toimistamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Koronavirus on määritelty pandemiaksi ja olemme ryhtyneet toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi toimipisteissämme. Olemme lisänneet sekä tehostaneet tilojemme siivousta ja desinfiointia ja henkilökuntamme huolehtii käsihygieniasta entistäkin tarkemmin. Kaikista toimipisteistämme löytyy käsienpesupisteet ja olemme lisänneet käsienpesuohjeistusta.

Yleisiä ohjeita koronaviruksesta

Pyydämme teitä ystävällisesti noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronaviruksesta:

· Pidä hyvää huolta käsihygieniasta (myös saapuessasi ravintolaan tai hotelliin)

· Mikäli sinulla tai lapsellasi on kuumetta, yskää ja hengenahdistusoireita, ole yhteydessä omaan terveysasemaasi ja pysy kotona odottamassa toimintaohjeita. Tällä tavoin pystymme estämään tautien leviämistä

· On tärkeää, että taudin lievistä oireista kärsivät sairastavat kotona ja välttävät sosiaalisia kontakteja

Tietoa peruutuksista hotelleissamme

Levin hotellimme Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi ovat ottaneet käyttöön uudet peruutus- ja matkansiirtoehdot Covid-19 -viruksesta johtuvien matkustusrajoitusten vuoksi. Tutustu tarkemmin hotelliemme kotisivulta golevi.fi.

Tilanteen seuraaminen ja tiedottaminen

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa lisää koronaviruksen vaikutuksista liiketoimintaamme.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivuilla tiedotetaan ja annetaan ohjeistuksia koronaviruksesta ajankohtaisesti.

Yrityksemme koko henkilöstö toimii tehdäkseen asiakkaillemme turvallisen ja onnistuneen kokemuksen hotelleissamme ja ravintoloissamme. Toivomme, että voitte jatkossakin tehdä varauksia hotelleihimme ja syödä ravintoloissamme turvallisin mielin.

Ystävällisin terveisin,

Kassiopeia Hotels & Restaurants