Star Member

Kanta-asiakkaanamme saat monia etuja!

Kassiopeian Star Member -kanta-asiakkaana sinulla on käytössäsi sekä pysyviä että kausittain vaihtuvia etuja hotelleissamme ja ravintoloissamme Espoossa ja Levillä, sekä elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa. Lataamalla Cardu-sovelluksen saat veloituksettoman Kassiopeia Hotels & Restaurantsin Star Member -kanta-asiakaskortin kätevästi puhelimeesi, ja edut heti käyttöösi!

Pääset lataaman Cardu-sovelluksen oheisen QR-koodin avulla, tai menemällä puhelimellasi osoitteeseen www.cardu.com/kassiopeia-star-member .

QR-koodi Kassiopeian Star Memberiksi

 

Majoitus Hotel Mattsiin jopa -40 %!

Nyt varaat kesäloman Kassiopeian Star Member -etuhintaan Hotel Mattsiin Espooseen!

HUONEET JA HUONEISTOT JOPA -40 %

Tarjous on voimassa vähintään 2 yön majoituksiin ajalle 10.6.-18.8.2024. Majoitus sisältää aamiaisen. Kanta-asiakkuuskortti on esitettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Liity Star Memberiksi nyt

Kuinka saan edut käyttööni?

RAVINTOLASSA:
Esitä Star Member -korttisi henkilökunnalle tilauksen yhteydessä (löytyy Cardu-sovelluksesta).

HOTELLISSA:
Saapuessasi hotelliin ilman varausta, esitä Star Member -korttisi henkilökunnalle huonevarauksen yhteydessä (löytyy Cardu-sovelluksesta).

Varatessasi huoneen nettisivujemme kautta, käytä koodia, jonka löydät Cardu-sovelluksesta (Star Member kortin alla kohdassa "Hotellit"). Lisää koodi varauksen yhteydessä kohtaan "varauskoodi", jotta alennus saadaan aktivoitua.

Liity Star Memberiksi nyt

Star Member edut hotelleissa

• 10% alennus päivän huonehinnasta

• Ilmainen huoneluokan korotus hotellihuoneisiin saatavuuden mukaan

• Late check-out klo 14 asti (mahdollisuuksien mukaan)

Löydät kanta-asiakastarjoukset ja vaihtuvat hotellikohtaiset edut Cardusta.

Alennusta ei saa tarjoushintaisista tuotteista eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Tutustu hotelleihimme

Star Member edut ravintoloissa

• 10 % alennus à la carte-annoksista.
Mikäli maksaja on Star Member -kanta-asiakas, koskee etu koko ryhmää.

• Talon viini 29 €/pullo (norm. 44 €/pullo).
Etu on henkilökohtainen. Etuhintaa ei voi hyödyntää yksityistilaisuuksien ja ryhmämenujen yhteydessä.

Vaihtuvat ravintolakohtaiset edut löydät sovelluksesta.

Alennusta ei saa tarjoushintaisista tuotteista eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Tutustu ravintoloihimme

Liity Star Memberiksi

Tilaa uutiskirjeemme

Kassiopeia Star Member kanta-asiakkuuden ehdot
1. Kassiopeia Hotels & Restaurants Star Member -jäsenyyteen vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä. Star Member -jäsenyys merkitsee sopimussuhdetta Kassiopeia Finland Oy:n (1447271-1) ja Star Member -jäsenen välillä. Star Member -kanta-asiakkuus on henkilökohtainen.
2. Jäseneksi voi liittyä milloin tahansa lataamalla kanta-asiakaskortin Cardu-sovelluksesta. Kanta-asiakaskortin lataaminen Cardu-sovelluksessa on Star Member -jäsenyyden edellytyksenä. Jäsenyys on ilmainen. Linkki liittymiseen ja lisätietoja jäseneduista löytyy Kassiopeia Finland Oy:n verkkosivuilta osoitteesta www.kassiopeia.fi
3. Rekisteröidyttyään mobiilissa Cardu-sovellukseen Jäsen saa käyttöönsä oman profiilisivun ja jäsennumeron.
4.Kutakin jäsenyyttä kohden voidaan rekisteröidä vain yksi henkilö. Vain yksi Jäsen huonetta kohden voi saada edut yöpyessään. Jäsenyyttä ei voida myöntää yrityksille tai muille oikeushenkilöille.
5. Star Member -jäsenetujen saaminen edellyttää kanta-asiakaskortin esittämisen joko hotellin vastaanotossa tai ravintolassa viimeistään maksun aikana. Mikäli asiakkaalla ei ole esittää voimassa olevaa jäsenyyttä, voidaan etu peruuttaa ja veloittaa normaalihintainen tuote.
6. Kassiopeia Hotels & Restaurants pidättää itsellään oikeuden muokata kaikkia ohjelmaan liittyviä ehtoja, sääntöjä ja etuja yksinomaisen harkintansa mukaan, ilmoittaen siitä etukäteen ohjelman jäsenille vähintään yhden tiedotuskanavan eli toisin sanoen verkkosivuston, tekstiviestin tai sähköpostin välityksellä. Kassiopeia Hotels & Restaurants pyrkii kaikin kohtuullisin käytettävissään olevin keinoin ilmoittamaan näiden ehtojen muutoksista hyvissä ajoin etukäteen, mutta Kassiopeia Hotels & Restaurants ei ole millään tavoin vastuussa, jos näin ei tapahdu.
7. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Kassiopeia Hotels & Restaurants pidättää itsellään oikeuden lopettaa Star Member -kanta-asiakasjärjestelmä ilmoittamalla tästä jäsenelle 6 (kuusi) kuukautta etukäteen.
8. Kassiopeia Hotels & Restaurants pidättää itsellään oikeuden peruuttaa Star Member -jäsenyyden, mikäli jäsenyyttä on väärinkäytetty. Jäsen voi myös itse koska tahansa peruuttaa jäsenyytensä Cardu-sovelluksessa.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÄMINEN

Kassiopeia Finland Oy:n henkilötietojen käsittelyä koskevaan informaatioon voit tutustua Kassiopeia Finland Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.