Golfloma Levillä

Varaa nyt golfloma Levin viheriöiden ääreen! Golpakettimme sisältää majoitukset maisemahotelli Hotel Levi Panoramaan sekä green fee Levi Golfin elämykselliselle kentälle.

Varaa majoitus

Myyntipalvelumme auttaa arkisin klo 9-16, sales@kassiopeia.fi tai puh. 040 4562059

Golfaaja kesäyössä Levin golfkentällä.

Upea Taalojärvi sijaitsee kentän sisällä ja tuo lisähaastetta pelaamiseen. Mielenkiinotoisen järvimaisemaan rakennetun kentän lisäksi valoisat yöt ja ruskan värit sekä Lapin luonto ja sen rauha ovat elämys jo itsessään. Lapin keskikesän öissä loistavan auringon lempeys ja kauneus tekevät golfkierroksista ikimuistoisia, ja ruska-aika tekee pohjoisen maisemasta aivan omaa luokkaansa!

 

Levi Golf

Klubitalolla sijaitsevat Pro Shop, caddiemastertilat, pukeutumis- ja peseytymistilat, Ravintola Draivi sekä saunallinen Member’s Club. Väylän 12 jälkeen voi nauttia virvokkeita myös taukopaikkana toimivassa paviljongissa. Klubitalolla on myös golfsimulaattori, jossa voit harjoitella ympäri vuoden. Levillä pääsetkin nauttimaan golfkierroksia Lapin tunturimaisemassa vuorokauden ympäri!

Levi Golf & Country Club

Koko perhe golflomalle

Golfloma Leville on ainutlaatuinen kokemus koko perheelle. Perinteisen golfin lisäksi Levillä voi harrastaa frisbee- ja minigolfia. Levin Activity Parkin yhteydessä sijaitsee frisbeegolfrata. Ratoja löytyy erilaisia, niin tosipelaajien AAA1-väyliä kuin koko perheen kanssa pelaaville sopivia B1-väyliä. Kuntokin nousee pelaamisen yhteydessä ja maisemat ovat mitä upeimmat! Rata on käytössä veloituksetta, kiekot voi vuokrata tai ostaa Activity Parkin kesävuokraamosta, voit myös käyttää omia kiekkoja. Kesällä voi pelata vaikka yöttömässä yössä!

Levin frisbeegolfrata on vapaasti käytettävissä ympäri vuorokauden. Katso frisbeegolfradan kartta.

Tutustu tarkemmin frisbeegolfiin Levillä!

Golfaajan kodikkaat majoitukset Levillä

Majoitu tasokkaasti ja lähellä golfkenttää maisemahotelli Hotel Levi Panoramassa tai Levi Chalet -huoneistoissa. Katso Hotel Levi Panoraman majoitusvaihtoehdot ja varaa Levin golflomasi kesäiselle Leville nyt!

Lisätiedustelut sekä tarjoukset pidempiaikaiseen majoittumiseen:

puh. 040 456 2059
email: sales@kassiopeia.fi

Katso majoitusvaihtoehdot