Pyöräilijän aktiiviloma Levillä

Koe Levin mahtavat pyöräilymaastot! Reittejä löytyy Levillä monen tasoisille pyöräilyn harrastajille maastopyöräreiteistä retkipyöräajoon. Majoittuessasi Hotel Levi Panoramassa saat pyöräsi säilytykseen sisätiloissa sekä pestyä pyöräsi pyörien pesuun varatulla itsepalvelupesupaikalla.

Bike friendly -majoitus Hotel Levi Panoramassa

Saat pyöräilijän edullisen bike friendly -majoituksen runsaiden pyöräilyreittien ääreltä Levin maisemahotellissamme Hotel Levi Panoramassa.

Varaa majoitus

Myyntipalvelumme auttaa arkisin klo 9-16, sales@kassiopeia.fi tai 040 4562059

Levi on monipuolinen kohde pyöräilyn harrastajille, sillä reittejä löytyy monenlaisissa maastoissa. Voit nauttia maastopyöräilystä mielenkiintoisilla ja hyvin huolletuilla maastopyöräreiteillä tai lähteä vaativammalle pyöräretkelle villimpään maastoon.

Retkipyörällä pääsee ajoteitä pitkin tunturista toiseen, joten aktiiviharrastajallekin riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa. Levin vaihteleva maasto tarjoaa mielenkiintoisia reittejä. Voitkin valita päiväretkeesi haastetta ja nousuja tuntureille tai kevyemmän reitin alavammassa maastossa.

 

Maastopyöräily Levillä

Maastopyöräilijälle reittejä riittää aina lyhyistä pyrähdyksistä pidempiin pyörävaelluksiin. Maastopyörällä pääsee merkittyjä reittejä aina Leviltä Ylläkselle saakka. Miltä siis kuulostaisi pyöräretki Leviltä Kätkän ympäri, tai jopa Ylläs- tai Aakenustuntureille saakka?

Alamäkipyöräilyn harrastajille löytyy oma Levi Bike Park. Maastopyörät, fatbiket ja muut pyörät saat vuokrattua Zero Pointin kesävuokraamosta. Suosittuja fatbikejä pääsee kokeilemaan myös kesän viikko-ohjelmassa.

Katso lisää Levin Bike Parkin nettisivuilta!

Pyöräretkelle Levin kylään

Pyörällä pääset hyvin tutustumaan Levin lähialueisiin. Pakkaa eväät mukaan ja pyöräile Levitunturin ympäri, matka on noin 18 kilometriä.

Aivan uusi elämys Levin pyöräilijälle on Village Trail, joka kulkee tunturin huipulla. Tämä reitti soveltuu koko perheelle ja sen pystyy pyöräilemään pyörällä kuin pyörällä. Reitti on erittäin helppo alamäkireitti, joka lähtee liikkeelle Utsuvaaran 7. hissin luota ja kulkee tunturin huipulle, missä upeat näköalat avautuvat moneen suuntaan. Matka jatkuu huipun näköalakierroksen jälkeen puurajaan, ja kuljettaa helppoa maastoa metsikköön ja Rakka-rinteen kautta Gondoli2000-hissin ala-asemalle.

Lue lisää Levin pyöräilyreiteistä!

Fatbiken vuokraus Levillä

Leveärenkainen fatbike sopii pyöräilyyn vuoden ympäri, sillä tukeva pyörä kulkee hyvin niin lumessa kuin kivikkoisilla poluilla ja juurakoissa. Fatbike on mahdollista vuokrata myös sähkömoottorilla, joka helpottaa pidempää matkaa tai nousuja tuntureille. Tarjolla on opastettuja pyöräretkiä, joilla kokemattomampikin pyöräretkeilijä pääsee nauttimaan maastopyöräilystä Lapin kesäisessä luonnossa.

Levin läheisyydessä paikallisten suosiossa ovat Levitunturin kierros sekä Kätkätunturin polut, mutta merkittyjä reittejä löytyy pidemmällekin pyöräretkelle aina Ylläkselle saakka!

Katso lisätiedot opastetuista retkistä!

Levi Panoramassa majoitut viihtyisästi