Perheloma Lapissa

Lappi tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ja elämyksiä koko perheelle. Tuntureiden patikkareiteistä ja Levin kylän kattavista palveluista sekä aktiviteettitarjonnasta voi rakentaa juuri omannäköisen lomaelämyksen.

Varaa majoitus

Myyntipalvelumme auttaa arkisin klo 9-16, sales@kassiopeia.fi tai puh. 040 4562059

Levi on koko perheelle aktiivinen ja antoisa Lapin lomakohde. Levin monipuoliset retkeilyreitit mutta myös elämykselliset aktiviteetit pitävät koko perheen vauhdissa.

Levi Activity Park

Levin Activity Park sijaitsee Levitunturin länsipuolella, ja se pitää sisällään Lasten liikennepuiston, uusitun seikkailupuiston, skeittipuiston, tenniskenttä, padelrata, alamäkipyöräilyreitit sekä frisbeegolf- ja minimigolfradat. Liikennepuiston polkuautoilla meno on maksutonta ja viereisellä leikkikentällä voi keinua, kiipeillä ja laskea mäkeä. Seikkailupuiston radat kulkevat eri korkeuksilla ja voit valita ratoja helpoista haastaviin.

Vaihtoehtona on myös Santa's Zipline Vaijeriliukumaraton, joka sisältää 10 vaijeriliukua, ja joista pisin on yli 100 metriä pitkä. Perheen pienimmille on tarjolla 10 tehtävän kiipeilyrata, jossa lapset pääsevät kiipeilyn hurmokseen vanhempien valvonnassa. Tällä lasten radalla kiivetään korkeintaan metrin korkeudella ja kiipeily tapahtuu ilman valjaita. Frisbeegolfrata on maksuton, ja kiekot voi tarvittaessa vuokrata.

Lue lisää Levin seikkailupuistosta

Patikointi

Leviltä ja sen ympäristöstä löytyy retkeilyreittejä ja luontopolkuja jokaiselle vauvasta vaariin. Useiden reittien varrella on tauko- ja tulistelupaikkoja. Laita jalkaan hyvät kengät ja lähde nauttimaan Levin alueen upeista luontopoluista! Lähireitit johtavat retkeilijän luontoon, lyhyelle pyrähdykselle tai pidemmälle patikkaretkelle.

Huippupolku on esteetön ja katettu, kaunis n. 800 metrin maisemareitti Levitunturin huipun ympäri. Sen pääset kiertämään kävellen, pyörällä, lastenvaunujen kanssa tai pyörätuolilla. Huippupolku alkaa Gondoli2000 –yläasemalta.

Upea 9 kilometrin pituinen Jääkausipolku lähtee Levi Summitin ja Hotel Levi Panoraman pihapiiristä ja kulkee matkan Levitunturin ympäri puurajan tuntumassa. Polulle pääsee Levi Express-hissillä tai kävelemällä eturinteen ylös. Matkan varrelta löydät jääkaudesta kertovia luontopolkutauluja.

Katso patikointireitit Levi.fi -sivulta

Päiväretket tuntureille

Kätkätunturi ja Pahtakuru ovat helposti saavutettavista Levin kylän lähettyviltä. Kätkätunturi nousee Immeljärven rannasta ja huipulle vievä reitti lähtee aivan Levin tunturikylän keskustan tuntumasta. Pahtakurussa pääsee ihailemaan jääkauden aikaansaannoksia – reitti Pahtakuruun poikkeaa hieman huipulle menevältä polulta, ja sijoittuu melko lähelle Immeljärven rantaa. Pahtakuruun aikovan kannattaa varata kartta taskuunsa tai varata opastettu retki, joita tarjoaa esimerkiksi Lapin Luontoelämys.

Pallas-Yllästunturi on upea patikointialue vain noin 60 kilometrin päässä Leviltä. Vaativakin vaeltaja löytää sieltä monipuolisia reittejä ja pidempiäkin luontopolkuja, eikä Pallas-Yllästunturin kansallispuistokaan ole kuin noin tunnin ajomatkan päässä.

Katso vaellusreitit luontoon.fi -palvelusta

Pyöräily Levillä

Levi tarjoaa monipuolisia ja monentasoisia pyöräretkimahdollisuuksia Lapin matkaajalle. Voit tehdä helpomman päiväretken Levin lähimaastoon, haastaa itsesi Lapin luontoreiteillä tai ajaa pitkiäkin etappeja lakeuksien ajoteillä.

Levi tarjoaa myös vuokrapyöriä moneen lähtöön, joten omia pyöriä ei tarvitse välttämättä edes pakata mukaan.

Lue lisää pyöräilystä Levillä!

Perhemajoitukset Hotel Levi Panoramassa

Hotel Levi Panoramassa majoitut loistavalla sijainnilla, kun haluat viettää aktiivisen ja vaivattoman loman Levillä. Levin kylän kaikki palvelut, elämykset ja aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa. Meillä voit majoittua sekä hotellin mukavuuksilla että viihtyisissä huoneistoissa.

Lisätiedustelut:

puh. 040 456 2059
email: sales@kassiopeia.fi

Tutustu hotelliin

Päivän parhaat

Black Friday -lahjakortit

Hotel Matts & Ravintola Freja

Espoo, Matinkylä

60 €
80 € arvoinen lahjakortti
Varaa nyt