White Weeks 2023

Lähde huippuedullisesti Levin keväthangille! Varaa majoitus nyt, saat -20% päivän joustavasta hinnasta!

Kevätaurinkoiset tunturit ja hanget kutsuvat nauttimaan Levin hiihtoladuista ja rinteistä! Edullisen White Weeks -hinnan saat, kun varaat verkkokaupastamme 17.2. mennessä majoituksen ajalle 18.3.-7.5.2023 koodilla: PROSNOW

Levin ainoa rinnehotelli Hotel Levi Panoramaan

majoitukset ajalla 18.3.-7.5.2023

Varaa majoitus Hotel Levi Panoramaan

Vai majoittuisitko mieluummin Levin kylän palveluiden äärellä kodikkaaseen Hotel K5 Leviin

majoitukset ajalla 8.3.-16.4.2023

Varaa majoitus Hotel K5 Leviin tai K5 Villaksiin

Perheen tai ryhmän (jopa 14 henkilöä) majoitukset K5 Villas -mökkihuoneistoissa

majoitukset ajalla 18.3.-7.5.2023
Huomioithan, että K5 Villaksissa on minimiviipymä 2 vuorokautta!

Varaa perheen tai ryhmän majoitus K5 Villaksiin Leville

Tarjoushintaisia huoneita ja K5 Villas mökkihuoneistoja on saatavilla rajoitettu määrä. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushinta on varattavissa saatavuuden mukaan. Hotel Levi Panoraman ja Hotel K5 Levin majoitusvarauksen voit perua joustavasti (katso varaus- ja peruutusehdot, flexible online). K5 Villas -mökkihuoneiston varaus maksetaan varaushetkellä. Varausta ei voi muuttaa tai peruuttaa. Varaus voidaan maksaa luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla (katso varaus- ja peruutusehdot, best available).

Rinnehotelli Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panoramassa majoitus Levin ainoassa ski-in ski-out hotellissa. Hotellin lasikattoiset Sky Suitet ovat luksusta arjen yläpuolella, Levin tuikkivan kylän yllä. Kaikki hotellin palvelut ovat oven takana ja kattona on Lapin talvinen taivas. Koe elämysloma viihtyisissä, saunallisissa Junior-sviiteissä. Koko perheen luksuslumilomaan sopii erinomaisesti kahden makuuhuoneen Deluxe-sviitti.

Varaa nyt majoitus maisemahotellissa kevättalven 2023 White Weeks -tarjoushintaan verkkokaupastamme koodilla: PROSNOW

Hintaan sisältyy aina myös energisoiva aamiainen.

Tutustu Hotel Levi Panoraman upeisiin huoneisiin

Koko perhe Leville!

Porot, pulkkamäki, lämmin sauna ja hyvä ruoka - huolettoman ja hauskan loman ainekset löydät Leviltä! Hotel K5 Levin Superior-perhehuoneessa majoittuu mukavasti neljä ja Standard-huoneissa sekä sviiteissä vietät rentouttavia hetkiä yksin tai kaksin. Varaa nyt lomasi lumiseen Lappiin ja tule viihtymään Hotel K5 Levin kotoisaan tunnelmaan.

Saat White Weeks -kampanjan ajan -20 % hotellihuoneiden päivän joustavasta hinnasta.

Huikean edulliseen hintaan sisältyy majoitus ja aamiaiset neljälle. Lisäksi saat pussillisen jäkälää, joka on porojen suurta herkkua. Voit mennä sen kanssa ystävystymään takapihan poroaidan asukkien kanssa!

Katso Hotel K5 Levin viihtyisät huoneet

K5 Villas -mökkihuoneistot

Perheiden ja isompien ryhmien majoitukseen Levin kylän palveluiden äärellä sopii erinomaisesti kattavasti varustellut K5 Villas mökkihuoneistot.

Hintaan sisältyy liinavaatteet, loppusiivous sekä energisoiva aamiainen.

Katso K5 Villas mökkihuoneistot

Vinkkejä mahtavaan lumiseen tekemiseen Levillä

Koe Lapin talvisia elämyksiä! Lähde retkelle huskyjen tai suomenhevosten kanssa, käy porotilavierailulla ja iloitse koko perheen kanssa hiihtoladulla, laskettelurinteessä tai pulkkamäessä (pulkkia saa lainaan hotelleista). Koe tunnelmallisia hetkiä Hotel Levi Panoraman laavulla tai Hotel K5:n kodassa, jonne hotellivieraat voivat mennä viihtymään ja paistamaan vaikka makkaraa. Laita lumikengät jalkaan ja astele upeisiin, pastellinsävyisiin maisemiin mm. Kätkätunturille. Tutustu myös saamelaiskulttuuriin Samiland-näyttelyssä, joka on Tapahtumakeskus Levi Summitissa!

Tutustu Levin aktiviteetteihin