Site logo
Ravintola Frejan illallissali.

Tutustu ravintola Frejaan − meistä

Keittiöpäällikkö Konsta Elomaan

Sesongin mukaan – pohjoisesta inspiroitunutta

Ravintola Frejan keittiössä eletään vuoden rytmissä ja kunnioitetaan pohjoisia makuja. Keittiöpäällikkö Konsta Elomaan johdolla syntyy konstailematonta ruokaa, jossa sesongin parhaat raaka-aineet ja pohjoisen keittiön perinteet kohtaavat modernin otteen.

Freja on paikka, jossa kiire unohtuu. Aamu alkaa runsaalla buffetilla, päivä jatkuu ravitsevalla lounaalla ja ilta päättyy tunnelmalliseen illalliseen. Freja on keidas keskellä Matinkylää – täällä voi hengähtää hetken ja uppoutua makuihin, jotka elävät vuodenaikojen mukana.

Lue lisää: Meet the Chef: Konsta Elomaa

Taustaa

Frejan taustalta löytyy Kassiopeia Hotels & Restaurants, joka on vuonna 1997 perustettu suomalainen yritys. Ravintola Freja on yksi monista Kassiopeian ravintoloista, joista lähin sisarravintola löytyy vain parin kilometrin päästä. Saatatkin tuntea tämän viihtyisän rantakahvilan nimeltä, nimittäin kyseessä on Nokkalan Majakka!

Kassiopeialla on myös hotelleja: Freja sijaitsee uuden Hotel Mattsin katutasossa ja kaksi muuta hotellia löytyvät upeasta Suomen Lapista. Maisemahotelli Levi Panorama ravintoloineen, kokouspalveluineen ja elokuvateattereineen löytyy Levitunturin rinteestä, ja kodikas Hotel K5 Levi palveluineen Levin tunturikylän tuntumasta.

Nokkalan Majakka -rantakahvila-ravintola Espoossa.

Vastuullisuus Ravintola Frejassa

Ravintola Frejalle ja Hotel Mattsille on myönnetty alkuvuodesta 2024 ympäristötyöstä kertova Joutsenmerkki. Keväällä 2025 Hotel Mattsille ja Ravintola Frejalle on myönnetty myös Sustainable Travel Finland (STF) -merkki. 

Lue lisää vastuullisuudestamme täältä!