Joutsenmerkitty Nokkalan Majakka on jälleen auki uudistuksen jälkeen

Espoon Nokkalanniemessä sijaitsevassa rantakahvila-ravintola Nokkalan Majakassa puhaltaa uudet tuulet. Remontoitujen sisätilojen lisäksi suosittu Nokkalan Majakakka on saanut ympäristötyöstä kertovan Joutsenmerkin. Avajaisviikko on käynnissä ja asiakkaita hemmotellaan avajaistarjouksilla.

Toimivampi ja raikkaampi tila, mutta sama lämminhenkinen tunnelma

Vuonna 2016 valmistunut Nokkalan Majakka on saanut juuri päätökseen sisätilojensa uudistuksen. Uudistuksen keskiössä oli palvelutiski, joka toimii nyt paremmin ja palvelee asiakkaita mutkattomammin.

– Uusi ilme tuo modernia raikkautta, säilyttäen kuitenkin kotoisan Nokkalan Majakan tunnelman. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme entistä viihtyisämpiä ja toimivampia tiloja, kertoo ravintolapäällikkö Salla Eräkare.

Uudistuneen Nokkalan Majakan palvelutiski

Vastuullista ravintolatoimintaa Joutsenmerkin avulla

Nokkalan Majakalle on myönnetty alkuvuodesta 2024 ympäristötyöstä kertova Joutsenmerkki. Joutsenmerkki on yksi maailman vaativimmista ympäristösertifikaateista, jonka kriteerit ulottuvat jokapäiväiseen tekemiseen kuten jätteiden lajitteluun, ympäristömerkittyjen tuotteiden käyttöön, kestävämmän ruoan tarjoiluun, hävikin minimointiin sekä henkilöstön kouluttamiseen ympäristöasioissa.

– Olemme ylpeitä meille myönnetystä sertifikaatista. Vastuullisena suomalaisena toimijana haluamme tehdä vastuullisuustyötämme näkyväksi, Eräkare jatkaa.

Avajaisviikolla tarjouksia

Ravintola aukesi suunnitellusti maanantaina 12.2., ja juhlaviikon kunniaksi asiakkaita odottavat avajaisviikon tarjoukset.

– Hienoa, että saimme avattua ovet suunnitelman mukaan ennen ystävänpäivää. Laskiaistiistai ja ystävänpäivä sattuivat sopivasti juhlaviikolle, Eräkare toteaa.

Nokkalan Majakka talvimaisemassa

Lisätiedot:

Ravintolapäällikkö Salla Eräkare, Kassiopeia Hotels & Restaurants, salla.erakare@kassiopeia.fi

nokkalanmajakka.fi

kassiopeia.fi

Linkki Kassiopeian kuvagalleriaan