Miniloma Espoossa – hetki kahdestaan

Pariskunta kylpytakeissa hotellihuoneessa.

Pyöriikö arki samaa rutiinia? Ovatko ruuhkavuodet vieneet mukanaan? Ottakaa omaa aikaa yhdessä puolison kanssa ja lähtekää viettämään staycationia monipuoliseen Espooseen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka tekevät Espoosta täydellisen kohteen lyhyelle pakomatkalle!

Rantakävely Espoon Rantaraitilla

Espoon Rantaraitti hurmaa kauneudellaan kaikkina vuodenaikoina. Miniloman voi aloittaa rentouttavalla rantakävelyllä Espoon Rantaraitilla. Yli 40 kilometrin mittainen reitti tarjoaa upeat merinäkymät ja viihtyisät maisemat, jotka saavat mielen rauhoittumaan. Upeiden maisemien lisäksi, reitin varrelta löytyy museoita, ravintoloita ja kahviloita. Kannattaa pysähtyä kiireettömälle kahvihetkelle esimerkiksi rantakahvila-ravintola Nokkalan Majakkaan.

Nokkalan Majakka iltavalaistuksessa.

Virkistävä päivä Matinkylän uimahallissa

Keväällä 2022 avattu Matinkylän uimahalli tarjoaa mainion tavan virkistää kehoa ja mieltä. Uimahalli tarjoaa laadukkaat puitteet uintiin ja vesiliikuntaan. Altaissa käytetään viimeisimmän tekniikan mukaista kalvosuodatusta, mikä pitää kaikkien altaiden vedenlaadun korkeana. Terapia-altaassa järjestetään Hydrohex-virtuaalivesijumppia, joihin voi osallistua uimahallin sisäänpääsymaksulla. Uimahallin yhteydessä on kahvio, kuntosali ja liikuntasali. (Uimahalli on suljettu 1.11.-31.12.2023 huoltotöiden vuoksi.)

Luksusta lomalle spa- ja rentoutuspalveluilla

Onko kuitenkin tarvetta vieläkin syvempään rentoutumiseen? Miltä kuulostaisi rentoutuskellunta tai itämainen spa-hoito? Nyt voisi olla viimein lupa irrottautua arjen kiireistä ja uppoutua rentouttavaan spa- tai kelluntakokemukseen. Matinkylässä sijaitsevan Hotel Mattsin asiakkaat saavat Kellumon rentoutuskellunnat ja Sabai Wellness Span palvelut tarjoushintaan.

Pariskunta spa-hoidossa.

Elokuvien maailmaan

Mikä olisikaan elämyksellisempi tapa viettää iltaa kuin elokuvan parissa! Suunnatkaa Ison Omenan Finnkinoon nauttimaan uusimmista elokuvista isolta valkokankaalta. Istahtakaa pehmeisiin penkkeihin, napostelkaa hyvällä omalla tunnolla herkkuja ja uppoutukaa elokuvien maailmaan.

Hyvän ruoan äärelle

Mitä olisi miniloma ilman hyvää ruokaa? Espoo tarjoaa monia ravintoloita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja. Muutaman metrin päästä Matinkylän metroasemalta sijaitsee Ravintola Freja, jossa nautitaan laadukkaita, satokausia kunnioittavia annoksia lämminhenkisessä miljöössä. Listalta löytyy espoolaisia herkkuja kuten espoolaista artesaanijäätelöä sekä Espoon panimoiden oluita.

Pariskunta syömässä Ravintola Frejassa.

Ihan vain rentoutumista hotellissa

Mikään ei voita sitä, kun saa nukkua pitkään ja herätä ilman kiirettä. Minilomaa ei kannata pilata sillä, että aikatauluttaa liikaa tekemistä, joskus sitä vaan voi olla ja levätä. Espoon kruunupaikalla Matinkylässä sijaitseva Hotel Matts tarjoaa laadukkaan majoituksen minilomalle. Hotel Mattsin laadukkaissa sängyissä rentoutuu niin keho kuin mieli, ja aamulla odottaa runsasta runsaampikin aamiaisbuffet.

Ruusu sängyn päällä.

Dreams for Lovers

Unia ja unelmia pariskunnille. Arki voi toisinaan uuvuttaa, ruuhkavuodet viedä mukanaan ja hektinen elämä haudata parisuhteen alleen. Hemmottele rakastasi ja varaa rentouttava Dreams for Lovers -paketti Hotel Mattsiin, joka tarjoaa tilaisuuden irtautua arjesta hetkeksi kahdestaan.

Tutustu Dreams for Lovers -pakettiin!