Joulu hotellissa pääkaupunkiseudulla 2023

Helpotusta joulustressiin – majoita sukulaiset hotelliin

Jouluna on aika kokoontua yhteen perheen kanssa ja viettää rentouttavaa joulua. Mutta missä majoittaa kaikki vieraat? Helpota joulustressiä ja majoita sukulaiset ja ystävät hotelliin joulun ajaksi. Espoon Matinkylässä sijaitsevan Hotel Mattsin tilavat ja kodikkaat huoneistot ovat täydellinen vaihtoehto jouluvieraiden majoittamiseen.

Huoneistohotellistamme löytyy hotellihuoneiden lisäksi 77 skandinaaviseen tyyliin sisustettua ja kattavasti varusteltua huoneistoa yksiöistä aina neljän huoneen huoneistoihin. Majoittuessasi Mattsissa aamiainen ja huoneiston siivous kuuluvat aina hintaan.

Perhe majoittumassa Hotel Mattsiin

Kattavat hotellipalvelut, mutta kodinomaista majoitusta

Hotel Mattsin huoneistoissa majoitutaan kodikkaasti, mutta kaikki hotellipalvelut ovat käytössä. Huoneistomme ovat kattavasti varusteltuja ja niissä on kaikki mukavuudet, joita tarvitset viihtyisään joulunviettoon.

Keittiössä löytyy kaikki tarvittavat välineet kokkailuun, joten jouluruokaakin on mahdollista huoneistossa valmistaa. Kaikissa huoneistoissa on parveke, josta on näkymä Tynnyripuiston suuntaan. Pyykinpesustakaan ei tarvitse stressata, sillä kaikista huoneistoista löytyy pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Ja mikä parasta, siivous jätetään hotellin huoleksi.

Hotel Mattsin huoneisto

Hotel Mattsin kaksion kylpyhuone

Runsas ja herkullinen aamiaispöytä kuuluu aina majoituksen hintaan. Maittava ja ravitseva hotelliaamiainen tarjoillaan hotellimme katutasossa sijaitsevassa Ravintola Frejassa. Hotelliaamiaisellemme ovat lämpimästi tervetulleita myös muualla majoittuvat, joten voitte kokoontua koko suvun kanssa, istahtaa valmiiseen pöytään ja nauttia yhdessä kiireettömän aamiaisen.

Ravintola Frejan runsas aamiainen

Joulusauna kuuluu joulunviettoon, ja meillä onkin mahdollista rentoutua saunan löylyissä! Kolmen makuuhuoneen huoneistoista löytyy oma sauna, ja kattokerroksen saunat lämpiävät hotellin asiakkaille joka päivä klo 19–21.

Hotel Mattsin saunatilat voit vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Lemmikit ovat tervetulleita – ihan koko perhe koolle jouluna!

Lemmikkieläimet ovat osa perhettä, joiden kanssa vietetään myös joulua! Mattsin huoneistot ovat lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa karvaisen ystäväsi mukaan ja varmistaa, että koko perhe on koolla jouluna.

Hotel Mattsin lemmikkihuoneet

Julkinen liikenne tuo suoraan ovelle ja autoilijat parkkeeraavat edullisesti parkkihalliin

Hotel Matts sijaitsee Espoon Matinkylässä Länsiväylän ja Kehä II:n välittömästä läheisyydestä. Jos tavaraa on paljon ja auto on täynnä lahjoja, ei hätää, sillä jätät auton edullisesti Hotel Mattsin parkkihalliin. Sijaitsemme erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, joten liikut meille myös helposti julkisilla. Länsimetron Matinkylän läntinen uloskäynti tuo suoraan sisäänkäynnillemme.

Uusi moderni Hotel Matts aukeaa Marinkylään Espooseen keväällä 2021.

Hotel Mattsin hotellitarjous jouluksi

Majoita sukulaiset edullisesti Hotel Mattsin tilavassa huoneistossa tai hotellihuoneessa.

Nyt kaksio hintaan alkaen 129 € / yö
Standard-huone alkaen 89 € / yö

Tarjous on voimassa joulun ja uudenvuoden ajan 15.12.2023 – 7.1.2024.

Varaa majoitus

Lämpimästi tervetuloa viettämään joulu hotellissa!