Anna meidän järjestää sinulle ikimuistoisimmat pikkujoulut!

Suunnitteletko ikimuistoisia ja vaivattomia avaimet käteen pikkujouluja? Etsitkö täydellistä ratkaisua, joka helpottaa juhlien järjestämistä ja takaa ikimuistoisen tapahtuman? Olet saapunut oikeaan paikkaan!

Avaimet käteen -pikkujoulut ovat täydellinen tapa nauttia juhlista ilman stressiä ja vaivaa. Me tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan, jotta voit keskittyä täysin juhlimiseen ja hauskanpitoon.

Räätälöimme pikkujoulut juuri sinun tarpeidesi mukaan

Olipa kyseessä yrityksen pikkujoulut tai yksityinen juhla, meillä on kokemusta ja asiantuntemusta luoda unohtumaton tapahtuma Espoossa tai Levillä. Suunnittelemme juhlat yhdessä kanssasi, ottaen huomioon toiveesi ja budjettisi.

Olipa kyseessä intiimi illallinen, tanssia ja viihdettä tarjoava juhla tai jotain siltä väliltä, meillä onnistuvat juhlat jokaiseen makuun!

Glögilasit, tuikkukynttilä ja kimallelaukku avaimet käteen -pikkujouluissa.

Tarjoamme monipuolisia tiloja, jotka sopivat erilaisiin juhlatarpeisiin. Meillä on myös esteettömät juhlatilat, joissa on oma sisäänkäynti. Näin juhlat onnistuvat vain oman seurueesi kesken.

Ruokailu on tärkeä osa pikkujouluja, ja meillä on tarjota herkullisia vaihtoehtoja. Kokeneet keittiömestarimme valmistavat laadukasta ruokaa, joka hivelee makunystyröitä. Voit valita erilaisista menuvaihtoehdoista tai pyytää räätälöityä ruokalistaa, joka sopii juuri sinun juhliisi. Lisäksi tarjoamme myös monipuolisen juomavalikoiman, jotta voit nauttia juhlista täysin siemauksin.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii siitä, että juomat virtaavat ja tarjoilu sujuu saumattomasti. Avaimet käteen -pikkujoulut ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat järjestää vaivattomat ja ikimuistoiset juhlat. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan unohtumaton pikkujoulutapahtuma. Marraskuu on pikkujoulujen sesonkiaikaa, joten varaa juhlasi ajoissa, jotta voimme taata haluamasi päivämäärän ja varmistaa onnistuneet juhlat sinulle ja vieraillesi.

Meiltä saat kaiken, mitä ikimuistoiset pikkujoulut kaipaavat:

Nauti huolettomista pikkujouluista avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi. Anna meidän luoda unohtumaton juhlatunnelma juuri sinulle!

Kassiopeian myyntipalvelu
Puh. +358 40 456 2059 (ma-pe klo 9-16)
sales@kassiopeia.fi