White Weeks 2021

Huikea White Weeks -alekampanja on täällä!

Haaveiletko elämyksellisestä ja rentouttavasta lomasta Levin lumisessa tunturimaisemassa? White Weeks -kampanja tuo tullessaan loistavia elämyksiä äärettömän edulliseen hintaan. Varaa matkasi Lapin lumille huikein säästöin tai osta loma vaikka lahjaksi!

Tartu nyt Kassiopeia Hotels & Restaurantsin upeisiin White Weeks -tarjouksiin ja saat 20 % -lisäalennuksen jo edullisista päivän hinnoista! Varaa verkkokaupastamme koodilla PROSNOW. Koodi on voimassa 18.2.2021 asti, joten toimi nopeasti ja varmista sinun toiveittesi mukainen majoitus.

Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Etu koskee vain uusia varauksia.

Varaa majoitus

Kaikki Levin White Weeks 2021 -tarjoushinnat ovat voimassa maisemahotelli Hotel Levi Panoraman ja kodikkaan Hotel K5 Levin sekä K5 Villas -huoneistojen varauksiin ajalla 6.1.-18.2. ja 4.4.-18.4.2021

Elämme poikkeusaikoja, ja siksi kaikkiin varauksiin sovelletaan joustavaa ehtoa. Mikäli joudut siirtämään matkaasi tai perumaan sen Covid-19 matkustusrajoitusten tai sairastumisen vuoksi, voit tehdä sen kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18 mennessä.

Myyntipalvelumme auttaa lisäkysymyksissä arkisin klo 9-16, sales@kassiopeia.fi tai 040 4562059

Elämykselliset yöt Panoraman sviiteissä alk 218 € / vrk

Haaveleitko yöstä lasi-iglussa tähtitaivaan alla tai saunallisessa Junior-sviitissä? Levi Panoraman Sky Suitet ovat luksusta arjen yläpuolella, Levin tuikkivan kylän yllä. Kaikki hotellin palvelut ovat oven takana ja kattona on Lapin talvinen taivas. Viihtyisissä, saunallisissa Junior-sviiteissä voit nähdä Lapin ensimmäiset auringonpilkahdukset. Koko perheen luksuslumilomaan sopii erinomaisesti kahden makuuhuoneen Deluxe-sviitti.

Varaa nyt majoitus maisemahotellissa White Weeks -tarjouksena, -20 % lisäalennuksella päivän jo edullisesta hinnasta! Esimerkiksi Sky Suite alk. 239 € / vrk Deluxe-sviitti alk. 218 € / vrk

Hintaan sisältyy energisoiva aamiainen.

Tutustu Hotel Levi Panoraman upeisiin huoneisiin

Koko perheen lomat Hotel K5 Levillä

Porot, pulkkamäki, lämmin sauna ja hyvä ruoka - huolettoman ja hauskan loman ainekset löydät Leviltä! Hotel K5 Levin Superior-perhehuoneessa majoittuu mukavasti neljä ja Standard-huoneissa sekä sviiteissä vietät rentouttavia hetkiä yksin tai kaksin. Varaa nyt lomasi lumiseen Lappiin ja tule viihtymään Hotel K5 Levin kotoisaan tunnelmaan.

Saat White Weeks -kampanjan ajan 20 % lisäalennusta hotellihuoneiden päivän hinnasta, esimerkiksi Superior-perhehuone 4 hlö alk. 99 € / vrk.

Huikean edulliseen hintaan sisältyy majoitus ja aamiaiset neljälle. Lisäksi saat pussillisen jäkälää, joka on porojen suurta herkkua. Voit mennä sen kanssa ystävystymään takapihan poroaidan asukkien kanssa!

Katso Hotel K5 Levin viihtyisät huoneet

Viihdy kodikkaissa K5 Villas -huoneistoissa hiihtolatujen luona alk. 348 €/ 3vrk

Nappaa nyt edullisesti miniloma K5 Villas -huoneistoissa! K5 Villas -paritalohuoneistot sijaitsevat Hotel K5 Levin yhteydessä, vain kivenheiton päässä Levin tunturikylän keskustasta, ja majoittavat mukavasti 7-14 henkilöä. White Weeks -lisäalennuksella saat nyt -20 % kaikista kolme yötä tai pidemmistä majoituksissa näissä mahtavissa paritaloissa. Halutessasi voimme järjestää kontaktittoman sisäänkirjautumisen.

Varaa nyt majoitus 8-henkilön huoneistossa -20 % White Weeks -lisäalennuksella päivän hinnasta! Kahdeksan hengen huoneisto alkaen 348 € / 3 vrk.

Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

Tutustu K5 Villas huoneistoihin

Turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää!

Vinkkejä mahtavaan lumiseen tekemiseen Levillä

Koe Lapin elämyksiä! Lähde retkelle huskyjen tai suomenhevosten kanssa, käy porotilavierailulla ja iloitse koko perheen kanssa hiihtoladulla, laskettelurinteessä tai pulkkamäessä (pulkkia saa lainaan hotelleista). Koe tunnelmallisia hetkiä Hotel Levi Panoraman laavulla tai Hotel K5:n kodassa, jonne hotellivieraat voivat mennä viihtymään ja paistamaan vaikka makkaraa. Laita lumikengät jalkaan ja astele upeisiin, pastellinsävyisiin maisemiin mm. Kätkätunturille. Tutustu myös saamelaiskulttuuriin Samiland-näyttelyssä, joka on Tapahtumakeskus Levi Summitissa!

Tutustu Levin aktiviteetteihin