Avoimet työpaikat

Hotelli- ja ravintola-alan työpaikat: Helsinki, Espoo, Levi

Etsitkö monipuolista ja mielenkiintoista hotelli- ja ravintola-alan työtä Espoosta, Helsingistä tai Leviltä? Meiltä löydät vakituisen työn lisäksi myös kausityötä sekä työharjoittelumahdollisuuksia. Täältä löydät juuri nyt avoinna olevat työpaikat, mutta otamme mielellämme vastaan myös avoimen hakemuksen. Ole siis reippaasti yhteydessä, kun etsit mielenkiintoista ja monipuolista työtä ravintola-alalta tai hotellipalveluiden maailmasta.

Meille on tärkeää saada tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka jakavat intohimomme hotelli- ja ravintola-alaa kohtaan. Välitämme voimakkaasti niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme ja työntekijämme ovat osa perhettämme. Liity joukkoomme rakentamaan asiakkaillemme upeita hotellielämyksiä ja ihania ravintolakokemuksia!

Katso kaikki avoimet työpaikat Espoossa, Helsingissä ja Levillä

Avoimia työpaikkoja

Avoimet ovet -rekrytointitapahtuma Hotel Mattsissa 28.9.

Hotelli- ja ravintola-alan avoimet työpaikat esittelyssä

Tervetuloa TE-Toimiston Avoimet ovet -rekrytointitapahtumaan Espooseen, Hotel Mattsiin 28.9. klo 10-11 tai 14-15 tutustumaan Kassiopeia Hotels & Restaurantsin avoimiin työpaikkoihin pk-seudulla ja Levillä. Muista ilmoittautua mukaan viimeistään 23.9.2022.

Avoimet ovet -rekrytointitapahtuma Hotel Mattsissa 28.9., Hotelli- ja ravintola-alan avoimet työpaikat esittelyssä

Cooks, Kitchen shift managers, Waitresses/ Waiters & Receptionists

Levi, Lapland

Do you want to experience the magic of Lapland? Does this describe you: You work with a smile on your face, gain motivation from teamwork and do not hesitate even if things might get hectic. Now you have a unique opportunity to join our team!

Cooks, Kitchen shift managers, Waitresses/ Waiters & Receptionists, Levi, Lapland

Avoin hakemus

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Mikäli meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus, Kassiopeia Hotels & Restaurants

Työharjoittelu

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Hotelli- tai ravintola-alan opiskelija, hae meille suorittamaan esim. opintoihisi kuuluvan harjoittelu! Jätä meille hakemuksesi.

Työharjoittelu , Kassiopeia Hotels & Restaurants