Avoimet työpaikat

Hotelli- ja ravintola-alan työpaikat: Helsinki, Espoo, Levi

Etsitkö monipuolista ja mielenkiintoista hotelli- ja ravintola-alan työtä Espoosta, Helsingistä tai Leviltä? Meiltä löydät vakituisen työn lisäksi myös kausityötä sekä työharjoittelumahdollisuuksia. Täältä löydät juuri nyt avoinna olevat työpaikat, mutta otamme mielellämme vastaan myös avoimen hakemuksen. Ole siis reippaasti yhteydessä, kun etsit mielenkiintoista ja monipuolista työtä ravintola-alalta tai hotellipalveluiden maailmasta.

Meille on tärkeää saada tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka jakavat intohimomme hotelli- ja ravintola-alaa kohtaan. Välitämme voimakkaasti niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme ja työntekijämme ovat osa perhettämme. Liity joukkoomme rakentamaan asiakkaillemme upeita hotellielämyksiä ja ihania ravintolakokemuksia!

Katso kaikki avoimet työpaikat Espoossa, Helsingissä ja Levillä

Avoimia työpaikkoja

Aamiaisvastaava/kokki

Ravintola Freja, Espoo

Freja on tyylikäs ja rento ravintolamme Hotel Mattsin yhteydessä Espoon Matinkylässä. Frejassa on tarjolla hotellin aamiainen, pöytiin tarjoiltu lounas ja iltaisin à la carte. Etsimme nyt aamiaisvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen!

Aamiaisvastaava/kokki, Ravintola Freja, Espoo

Avoin hakemus

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Mikäli meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus, Kassiopeia Hotels & Restaurants

Työharjoittelu

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Hotelli- tai ravintola-alan opiskelija, hae meille suorittamaan esim. opintoihisi kuuluvan harjoittelu! Jätä meille hakemuksesi.

Työharjoittelu , Kassiopeia Hotels & Restaurants