Avoimet työpaikat

Meille on tärkeää saada tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka jakavat intohimomme hotelli- ja ravintola-alaa kohtaan. Välitämme voimakkaasti niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme ja työntekijämme ovat osa perhettämme. Liity joukkoomme rakentamaan asiakkaillemme upeita hotellielämyksiä ja ihania ravintolakokemuksia!

Katso kaikki avoimet työpaikat

Avoimia työpaikkoja

Vastaanottovirkailija yövuoroon

Hotel Levi Panorama

Haemme vastaanottovirkailijaa yövuoroon vakituiseen työsuhteeseen. Työaika 90 h / 3 vko.

Vastaanottovirkailija yövuoroon, Hotel Levi Panorama

Vastaanottovirkailija Levin talvisesongille

Hotel Levi Panorama & Hotel K5 Levi

Onko asiakkaiden kävijäkokemuksen parantaminen sydämen asiasi? Haluatko työskennellä osana osaavaa ja mukavaa työporukkaa huikeissa maisemissa Levillä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Vastaanottovirkailija Levin talvisesongille, Hotel Levi Panorama & Hotel K5 Levi

Ravintolapäällikkö

Ravintola Freja

Frejassa vastuullasi on iso kokonaisuus, jonka luotsaamiseen tarvitset hyviä organisaatiotaitoja, innostavaa ja esimerkillistä asennetta johtaa tiimiäsi, ymmärrystä operatiivisesta toiminnasta, unohtamatta pyrkimystä kannattavuuteen.

Ravintolapäällikkö, Ravintola Freja

Kerroshoitajia Leville

Hotel Levi Panorama & Hotel K5 Levi

Sinä, jolla on joustavaa asennetta, reipasta otetta työhön, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja omaat jo jonkin verran kokemusta ravintola- ja/tai hotellisiivouksesta tule töihin meille Leville!

Kerroshoitajia Leville, Hotel Levi Panorama & Hotel K5 Levi

Keittiömestari

Hotel Levi Panorama

Olet jo kokenut haasteita pelkäämätön ravintola-alan ammattilainen, jolla on hyvät esimiestaidot. Olet suunnitelmallinen ja toimit organisoidusti sekä tavoitteellisesti ja haluat kehittää itseäsi sekä ruokatuotteittamme.

Keittiömestari, Hotel Levi Panorama

Kokkeja ja tarjoilijoita

Hotel Levi Panorama

Onko asiakkaiden kävijäkokemuksen parantaminen sydämen asiasi? Haluatko työskennellä osana osaavaa ja mukavaa työporukkaa huikeissa maisemissa Levin sydämessä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Kokkeja ja tarjoilijoita, Hotel Levi Panorama

Avoin hakemus

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Mikäli meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus, Kassiopeia Hotels & Restaurants

Työharjoittelu

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Hotelli- tai ravintola-alan opiskelija, hae meille suorittamaan esim. opintoihisi kuuluvan harjoittelu! Jätä meille hakemuksesi.

Työharjoittelu , Kassiopeia Hotels & Restaurants