Avoimet työpaikat

Hotelli- ja ravintola-alan työpaikat: Helsinki, Espoo, Levi

Etsitkö monipuolista ja mielenkiintoista hotelli- ja ravintola-alan työtä Espoosta, Helsingistä tai Leviltä? Meiltä löydät vakituisen työn lisäksi myös kausityötä sekä työharjoittelumahdollisuuksia. Täältä löydät juuri nyt avoinna olevat työpaikat, mutta otamme mielellämme vastaan myös avoimen hakemuksen. Ole siis reippaasti yhteydessä, kun etsit mielenkiintoista ja monipuolista työtä ravintola-alalta tai hotellipalveluiden maailmasta.

Meille on tärkeää saada tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka jakavat intohimomme hotelli- ja ravintola-alaa kohtaan. Välitämme voimakkaasti niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme ja työntekijämme ovat osa perhettämme. Liity joukkoomme rakentamaan asiakkaillemme upeita hotellielämyksiä ja ihania ravintolakokemuksia!

Katso kaikki avoimet työpaikat Espoossa, Helsingissä ja Levillä

Avoimia työpaikkoja

Keittiön vuoropäällikkö ja kokki

Kassiopeia Hotels & Restaurants, Levi

Kutsuuko sinua Lapin taika? Haluatko olla mukana luomassa unohtumattomia ravintolaelämyksiä keskellä upeaa Tunturi-Lappia Levin kruunupaikalla näköalahotelli Levi Panoramassa tai kodikkaassa Hotel K5 Levissä? Hae nyt!

Keittiön vuoropäällikkö ja kokki, Kassiopeia Hotels & Restaurants, Levi

Kokki Nokkalan Majakkaan

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Haemme nyt Nokkalan Majakkaan kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja kasvavan yrityksen hyvät etenemismahdollisuudet sekä henkilöstöedut kaikissa hotelleissa ja ravintoloissamme. Työsuhde on vakituinen, palkkaus sopimuksen mukaan.

Kokki Nokkalan Majakkaan, Kassiopeia Hotels & Restaurants

Client Manager

Espoo/Levi

Etsimme sinua asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Tule vastaamaan suurimman kansainvälisen asiakkuutemme kokonaisvaltaisesta hoitamisesta Levin kohteissamme. Työpisteesi voi sijaita Espoossa tai Levillä.

Client Manager, Espoo/Levi

Avoin hakemus

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Mikäli meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus, Kassiopeia Hotels & Restaurants

Työharjoittelu

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Hotelli- tai ravintola-alan opiskelija, hae meille suorittamaan esim. opintoihisi kuuluvan harjoittelu! Jätä meille hakemuksesi.

Työharjoittelu , Kassiopeia Hotels & Restaurants