Avoimet työpaikat

Hotelli- ja ravintola-alan työpaikat: Helsinki, Espoo, Levi

Etsitkö monipuolista ja mielenkiintoista hotelli- ja ravintola-alan työtä Espoosta, Helsingistä tai Leviltä? Meiltä löydät vakituisen työn lisäksi myös kausityötä sekä työharjoittelumahdollisuuksia. Täältä löydät juuri nyt avoinna olevat työpaikat, mutta otamme mielellämme vastaan myös avoimen hakemuksen. Ole siis reippaasti yhteydessä, kun etsit mielenkiintoista ja monipuolista työtä ravintola-alalta tai hotellipalveluiden maailmasta.

Meille on tärkeää saada tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka jakavat intohimomme hotelli- ja ravintola-alaa kohtaan. Välitämme voimakkaasti niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme ja työntekijämme ovat osa perhettämme. Liity joukkoomme rakentamaan asiakkaillemme upeita hotellielämyksiä ja ihania ravintolakokemuksia!

Katso kaikki avoimet työpaikat Espoossa, Helsingissä ja Levillä

Avoimia työpaikkoja

Kokki Nokkalan Majakkaan vakituiseen työsuhteeseen

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Haemme nyt Nokkalan Majakkaan kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja kasvavan yrityksen hyvät etenemismahdollisuudet sekä henkilöstöedut kaikissa hotelleissa ja ravintoloissamme. Työsuhde on vakituinen, palkkaus sopimuksen mukaan.

Kokki Nokkalan Majakkaan vakituiseen työsuhteeseen, Kassiopeia Hotels & Restaurants

Vastaanottovirkailija yövuoroon Hotel Mattsiin

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Yövuorossa toimiessa vastaat vieraidemme turvallisista yöunista, ja pääset ilahduttamaan illan viimeisiä ja aamun ensimmäisiä asiakkaitamme ystävällisellä palveluasenteellasi. Yövuoron tehtäviin kuuluu myös paljon päivittäisen toimintamme kannalta keskeisiä raportointi- ja valmistelutehtäviä, joten toivomme yövuoron tekijältä tarkkaa ja huolellista otetta työntekoon.

Vastaanottovirkailija yövuoroon Hotel Mattsiin, Kassiopeia Hotels & Restaurants

Huoltomies, Levi

Kassiopeia Hotels & Restaurants, TA-Yhtiöt

Huoltomiehen tehtäviin kuuluvat päivittäiset kiinteistöhuoltotyöt Hotel Panoraman ja Hotel K5 kiinteistöissä sekä TA-Yhtiöiden asuntokohteissa. Työ pitää sisällään erilaisia kausittaisia ylläpitotehtäviä, korjausprojekteja ja päivystystehtäviä.

Huoltomies, Levi, Kassiopeia Hotels & Restaurants, TA-Yhtiöt

Vastaanottopäällikkö, Levi

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Vastaanottopäällikön tehtävässä johdat kahden hotellin vastaanottojen päivittäistä toimintaa. Sinulla on takataskussa kokemusta valmentavasta johtamisesta ja omalla inspiroivalla toiminnallasi takaat tiimisi onnistumiset ja hyvän tuloksen.

Vastaanottopäällikkö, Levi, Kassiopeia Hotels & Restaurants

Avoin hakemus

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Mikäli meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus, Kassiopeia Hotels & Restaurants

Työharjoittelu

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Hotelli- tai ravintola-alan opiskelija, hae meille suorittamaan esim. opintoihisi kuuluvan harjoittelu! Jätä meille hakemuksesi.

Työharjoittelu , Kassiopeia Hotels & Restaurants