Koronavirus

TIEDOTE 30.3.2020

Päivitetty 30.3.2020 klo 8.50

Levin hotellimme, Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi ovat sulkeneet ovensa toistaiseksi vallitsevien olesuhteiden vuoksi. Myös hotellien yhteydessä sijatisevat ravintolat ovat suljettu toistaiseksi. Tiedotamme heti, kun on mahdollista avata hotellimme uudestaan.

Päivitetty 27.3.2020 klo 10.30

Pääkaupunkiseudun ravintolamme Vessel Bistro, Vessel Burger, Nokkalan Majakka ja Seurasaaren Kruunu ovat suljettu 26.3.2020 toistaiseksi koronavirusepidemian leviäisen ehkäisemiseksi. Lounasravintola Knitter sulkeutuu toistaiseksi 27.3.2020 alkaen. Pitopalvelu Knitter catering palvelee normaalisti tulevia, poikkeustilan jälkeisiä tilaisuuksia varten.

 

Päivitetty 17.3.2020 klo 11:10

Tietoa toimistamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Koronavirus on määritelty pandemiaksi ja olemme ryhtyneet toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi toimipisteissämme. Olemme lisänneet sekä tehostaneet tilojemme siivousta ja desinfiointia ja henkilökuntamme huolehtii käsihygieniasta entistäkin tarkemmin. Kaikista toimipisteistämme löytyy käsienpesupisteet ja olemme lisänneet käsienpesuohjeistusta.

Yleisiä ohjeita koronaviruksesta

Pyydämme teitä ystävällisesti noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronaviruksesta:

· Pidä hyvää huolta käsihygieniasta (myös saapuessasi ravintolaan tai hotelliin)

· Mikäli sinulla tai lapsellasi on kuumetta, yskää ja hengenahdistusoireita, ole yhteydessä omaan terveysasemaasi ja pysy kotona odottamassa toimintaohjeita. Tällä tavoin pystymme estämään tautien leviämistä

· On tärkeää, että taudin lievistä oireista kärsivät sairastavat kotona ja välttävät sosiaalisia kontakteja

Tietoa peruutuksista hotelleissamme

Levin hotellimme Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi ovat ottaneet käyttöön uudet peruutus- ja matkansiirtoehdot Covid-19 -viruksesta johtuvien matkustusrajoitusten vuoksi. Tutustu tarkemmin hotelliemme kotisivulta golevi.fi.

Tilanteen seuraaminen ja tiedottaminen

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa lisää koronaviruksen vaikutuksista liiketoimintaamme.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivuilla tiedotetaan ja annetaan ohjeistuksia koronaviruksesta ajankohtaisesti.

Yrityksemme koko henkilöstö toimii tehdäkseen asiakkaillemme turvallisen ja onnistuneen kokemuksen hotelleissamme ja ravintoloissamme. Toivomme, että voitte jatkossakin tehdä varauksia hotelleihimme ja syödä ravintoloissamme turvallisin mielin.

Ystävällisin terveisin,

Kassiopeia Hotels & Restaurants