Joulunajan tarjoukset

Pikkujoulujen erikoismenut, joululounas ja joulun majoituspaketit Leville

Poikkeuksellisista ajoista huolimatta pikkujoulut ja joulu ovat monille yrityksille ja ryhmille -sekä tietysti perheille ja ystäväporukoille tärkeitä juhlia. Ravintoloissamme ja hotelleissamme huolehditaan tarkasti turvallisuudesta, joten seurueenne voi huoletta saapua viettämään mukavia hetkiä hyvän ruoan parissa tai majoittua lomalla!

Joululoma Levillä!

Nauti joulunajasta lumimaisemassa tai järjestä pikkujoulut Levillä! Hotellimme, maisemahotelli Levi Panorama ja kodikas Hotel K5 Levi tarjoavat majoitustarjouksia joulunajalle sekä pikkujoulu- ja jouluillallisia! Tutustu myös joulun majoituspaketteihin ja lähde viettämään valkeaa joulua Lappiin.

Tutustu maisemahotelli Levi Panoraman joulutarjouksiin

Katso kodikkaan Hotel K5 Levin joulunajan tarjoukset

Joululounas ja pikkujoulumenu Espoossa

Nauti joulunalusajasta tunnelmallisella joululounaalla Espoossa tai tilaa herkullinen pikkujoulumenu juhliisi! Tarjoamme joululounasta Matinkylän merenrannassa viehättävässä rantakahvila Nokkalan Majakassa. Pääkaupunkiseudulla palvelevan pitopalvelu Knitterin pikkujoulumenun voi nauttia kenties jo valitussa juhlapaikassa.

Nokkalan Majakan joululounas

Tutustu Knitterin pikkujoulumenuun

 

Pikkujoulut -tai joulu Levillä!

Nauti lumisen talven kauneudesta Levin tunnelmallisessa tunturikylässä. Maisemahotellimme Levi Panorama tarjoaa joulukuussa edullisia majoituspaketteja ja jouluisia illallisia.

Katso Hotel Levi Panoraman joulutarjoukset

Joulunaika kodikkaasti Hotel K5 Levillä

Vietä kodikas ja taatusti valkoinen joulu tai pikkujoulut viihtyisässä Hotel K5 Levissä majoittuen! Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella aivan Levin tunturikylän palveluiden läheisyydessä.

Tartu loistaviin joulutarjouksiin Hotel K5 Levillä

Joululounas Nokkalan Majakalla Espoossa

Nokkalan Majakan herkullinen joululounas tarjoillaan upeassa merimaisemassa! Kolmen ruokalajin menun maut on koottu perinteisistä joulupöydän herkuista pienin uusin vivahtein. Joululounasta tarjoillaan arkisin 30.11.-18.12.2020 kello 11-15.

Tutustu Nokkalan Majakan joululounas -menuun

Tilaa pikkujoulumenu juhliisi!

Oletko järjestämässä yrityksellesi tai ystäväpiirillesi pikkujouluja? Knitter catering -pitopalvelu tarjoaa niin perinteisiä kuin uudempiakin jouluisia makuja. Knitteristä järjestyy tilaisuuteesi myös henkilökunta ja astiat.

Katso pitopalvelu Knitterin pikkujoulumenu

Haluatko tarjouksemme suoraan sähköpostiisi?