Levin talvinen tunnelma ja vapaa-ajan aktiviteetit tuovat puhtia etätöihin

Paikan vaihto kotikonttorilta Leville etätöihin, vapaa-ajan aktiviteettien ja herkullisen ruoan pariin lataa akkuihisi uutta virtaa. Levi kutsuu sinut inspiroivaan etätyöviikkoon huikeilla mahdollisuuksilla ja hinnoilla − vaikka perheesi kanssa. Etätyöviikkoon sisältyy majoitus ja etätyöpiste avarassa coworking-tilassa.

Pakkaa mukaan työkoneesi ja vaikka koko perheesi Levin etätyöviikolle!

Etätyöviikko aamiaisella Hotel Levi Panoramassa ja Hotel K5 Levillä

Huonehinnat alkaen 18.1.-18.4.2021. Hintaan sisältyy aamiainen.

Standard 1 hh alk. 669 € / viikko
Standard 2 hh alk. 739 € / viikko

Lisävuode lapselle 34 € / vrk.
Lisämaksusta erillinen huone lapsille 630 € / viikko

Varaa etätyöviikko verkkokaupastamme varauskoodilla: PROWORK

Voit varata myös suoraan myyntipalvelusta:
sales@kassiopeia.fi
Puh. 040 456 2059

Tarjous on voimassa varauksiin Levi Panoramassa ja K5:ssä 18.4.2021 saakka.

Kysy muista ajankohdista myyntipalvelustamme: sales@kassiopeia.fi

Voit valita majoituksesi viihtyisistä hotelleista:

Maisemahotelli Hotel Levi Panorama tarjoaa taianomaisen näkymän Levin kylän yli Lapin tuntureille, myös laskettelurinteeseen pääsee suoraan hotellilta! Kattavaan palvelutarjontaan kuuluvat mm. ravintola, maisemakahvila, maisemasaunat, kuntoiluhuone, elokuvateatteri, Samiland-näyttely sekä laavu. Tarjous voimassa 18.4.2021 saakka.

Hotel Levi K5 on pieni ja kodikas hotelli, joka sijaitsee Levin tunturikylässä, hiihtolatujen, ulkoilureittien ja kylän palveluiden tuntumassa! Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, kuntosali ja hotellin takapihalla pääsee tapaamaan poroja. Tilavissa ja viihtyisissä hotellihuoneissa oma sauna tai poreamme. Tarjous voimassa 18.4.2021 saakka.

Turvallisuus on meille kaikille tärkeää

Hotel Levi Panorama − upea maisemahotelli

Hotel Levi Panorama on tyylikäs ja viihtyisä hotelli, joka tarjoaa upeat maisemat Levin kylälle − jopa lähituntureille. Hotellihuoneet ovat tilavia ja rauhallisia, ja hotellin pihapiiristä pääset suoraan laskettelurinteisiin! Hotel Levi Panoramassa on hyvin kattava palveluvalikoima ravintoloista maisemasaunaan, kuntoiluhuoneeseen ja elokuvateatteriin. 

Hotel Levi Panoraman kotisivut

Hotel K5 Levi − kodikas hotelli Levin kylällä

Hotel K5 Levi on vaihtoehtosi, jos haluat viihtyisän huoneen kodikkaasta hotellista omalla saunalla tai poreammeella! Hotellin pihapiiristä pääset suoraan hiihtoladulle ja laskettelurinteen sekä Levin kylän palvelut tavoitat helposti kävellen. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari ja kuntosali. Hotellin erityisyytenä on takapihan poroaitaus!

Hotel K5 Levin kotisivut

Etätyö avarissa työtiloissa ja upeissa maisemissa piristää!

Etätyöviikon majoitukseen sisältyy etätyöskentelymahdollisuus yhteisessä coworking-tilassa arkisin kello 7−18. Viihtyisässä työnkentelytilassa käytössäsi on maksuton WiFi.

Hotelleissamme huolehditaan tarkasti hygieniasta ja turvallisuudesta kaikissa tiloissa.

Tutustu turvallisuustoimiimme

Nautiskele etätyöviikolla herkullisesta ruoasta

Ravintola Panoraman koko à la carte on nyt saatavilla take awayna, joten voit nauttia ravintolan herkuista turvallisesti omassa huoneessa tai huoneistossa. Voit tehdä tilauksen joko paikan päällä ravintolassa tai verkkokaupassamme. Annokset saat itse noudettuna tai kuljetuksella.

Katso ravintola Panoraman take away -menu!

Vapaa-ajallesi monipuolisia aktiviteetteja

Etätyöhösi saat uutta inspiraatiota, kun nautit vapaa-ajastasi tunturin lumisissa maisemissa eri harrasteaktiviteettien parissa, ulkoillen ja luonnossa liikkuen.

Löydä Leviltä sinua kiinnostaa tehtävää ja nähtävää. Useissa paikoissa voit käyttää virike-, liikunta- tai lounasseteleitä.

Lue lisää aktiviteeteista

Näin saavut Leville!

Leville pääsee nopeasti ja vaivattomasti suoralla lennolla Helsingistä Kittilään. Matka-aika lentäen on ainoastaan 1,15 h ja matka lentokentältä Leville vain 15 minuutia. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa junalla tai autojunalla, VR kulkee Rovaniemelle ja Kolariin, joista myös bussiyhteydet Leville.

Saapumisohjeet Leville

Oletko jo Kassiopeian Star Member?

Kassiopeian Star Member -asiakkaana voit hyödyntää kanta-asiakasetuja Levin hotelleissamme, ravintoloissamme ja elokuvateatteri Cinema Levi Summitissa. Tutustu veloituksettomaan kanta-asiakkuusohjelmaamme!

Tutustu ja liity Star Memberiksi!